resim yok
20 Eylül 2006 - 00:00

Dizinin 23 Eylül Cumartesi akşamı 20:15’de ekrana gelecek 24. bölümünün özeti ise şöyle: Hayat, özel izinle tayinini İstanbul’a aldırmıştır. Kevenli’den, çocuklarından ayrıldığı için çok üzgündür ama İstanbul’daki görev yerini gördüğünde üzüntüsü biraz olsun hafifler. Çünkü tayin olduğu okul, varoşlarda, Kevenli’den pek bir farkı olmayan bir mahallededir. Hayat, okulu, okulun bulunduğu mahalleyi, sokakta oynayan çocukları gördüğünde nerede öğretmenlik yaptığının bir önemi olmadığının farkına varır. Hayat bir yandan yaşadığı acıyla baş etmeye çalışmakta, bir yandan da heyecanla okulun ilk gününün gelmesini ve çocuklarla tanışmayı beklemektedir. Sevcan ise dershaneye başlamıştır. Ancak dershanedeki diğer öğrenciler gelir gelmez onu dışlarlar. Alay ederler. Sevcan şaşkın ve üzgündür. Bu arada Cemal, Kumru ve Cemile bir sürpriz yapar, İstanbul’a gelirler. Bekir ve İsmail de İstanbul’dadır. Bekir kızını, İsmail karısını aramaktadır. İkisi de intikam peşindedir. Cemal’lerin izini bulan İsmail, onlara kötü bir oyun oynar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin