resim yok
08 Ocak 2013 - 00:00

 

Son olarak "Emir'in Yolu" dizisiyle seyirci karşısına çıkan Deniz Uğur, "Film Gibi" isimli realty show programını sunmaya hazırlanıyor.
Yıllar önce Sinan Çetin'in sunduğu programı, format haklarını elinde bulunduran Endemol Türkiye çekiyor.  Program Star TV'de ocak sonunda yayına başlayacak. Deniz Uğur'un hayatı gerçekten film gibi
* İlk evliliğini babası flört etmesine izin vermediği için ilk sevgilisiyle 19 yaşında yaptı. Bu evlilik 3 yıl sürdü.
* Ardından 23 yaşında beraber aynı dizide oynadığı İsmail Hakkı Sunat'a aşık oldu ve evlendi.
* Deniz Uğur'un eşi İsmail Hakkı Sunat(38), 13 Temmuz 2004'te öldürüldü. Sunat, yazlıktaki komşusunun oğlu tarafından 8 kurşunla vurularak öldürüldü.
* Deniz Uğur genç yaşta dul kaldı ve oğlu Engin Deniz'i artık babasız büyütecekti.
* Uğur o dönemde kendi deyimiyle sinir ilacıyla hayata katlanabiliyordu. 10 dakika önce bahçede çay içmeyi planladığı eşinin 10 dakika sonra cansız bedenini yerde görmüştü. Panik atak krizleri geçiriyor. Ölmek istiyordu.
* Babasının ısrarıyla yeniden setlere döndü.
*Bu kez beraber aynı dizide oynadığı evli aktör Tamer Karadağlı ile aşk yaşamaya başladı. Karadağlı için "Zor günlerimde bana doktorluk yaptı. O benim kahramanım" diyordu.
* Bu yasak ilişki Karadağlı'nın yuvasını yıktı. Karadağlı'nın o dönem yeni doğum yapan Arzu Balkan boşanma davası açtı.
* Deniz Uğur'un adı yuva yıkan kadına çıktı. 
* Ardından bu ilişti olaylı bir şekilde bitti. "Tamer kitabını okudum, kapattım" diyen Deniz Uğur, "Tamer'le ilişkimiz sanıldığı gibi yedi ay değil, 2,5 yıl önce başladı. Bunu Arzu Balkan da biliyordu. Kocasını tutabilmek için hamile kaldı. Arzu'nun hamile olduğunu duyunca, bunu nasıl yaparsın diye Tamer'i sette dövdüm. 'Çok sarhoştum. Teksas'ta film çekiminde oldu, beni affet' diye yalvardı" dedi.
* Uğur'un sözleri Tamer Karadağlı'lı çileden çıkardı ve Uğur'a "Bir kişinin terbiyesi, ilişkinin sonunda oraya çıkar" yanıtını verdi.
* Uğur daha sonra Reha Muhtar ile beraberlik yaşadı.
* Nikah masasına taşınmayan bu ilişkiden Uğur, ikiz bebek dünyaya getirdi.
* Geçen yıl ise Uğur, meme kanseri şoku yaşadı.
* İki göğsünde de kitle oluşan Uğur, acılı günlerin ardından sağlığına kavuştu.
 
 
 
 
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin