resim yok
29 Aralık 2012 - 00:00

 

Acı Hayat”ın Nermin’i olarak tanıdığımız Selin Demiratar, bu sezon “Huzur Sokağı”nın Feyza’sı olarak karşımıza çıkıyor. 
Acı Hayat”, “Adanalı” ve “Huzur Sokağı” gibi her biri çok ses getiren projelerde esas kız rolünü üstlenen Selin Demiratar, bu konuda şanslı olduğunu düşünüyor:
“Çok şanslıyım, çünkü hep çok iyi yönetmen ve çok iyi oyuncular çıkıyor karşıma. ‘Acı Hayat’ yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran bir yapımdı. Hem senaryosu hem de rolüm itibariyle kariyerimde dönüm noktası oldu.”
Selin, bir dizinin başarılı olmasında senaryonun gücü kadar, ekipte yer alan insanların gerçek anlamda istekli olmasının da büyük payı olduğunu düşünüyor. Ekipteki herkesin bu projede aşkla yer almış olmasının ve işlerine gösterdikleri titizliğin ekrana da yansıdığına inanıyor.
Acı Hayat’ın oyuncu kadrosunda yer alan herkes birbiriyle çok iyi paslaşan ve titizlikle çalışan insanlardı. Bu kadar başarılı olmasında kuşkusuz tüm bunların payı var” diyor.
Acı Hayat” ve “Huzur Sokağı” dizilerinin hikâyeleri, Yeşilçam filmlerinden uyarlanmış. Selin’in her ikisinde de hayat verdiği rollerin orijinal versiyonlarının Türkan Şoray tarafından canlandırılmış olması, onun için hoş bir tesadüf olmuş:
“Türkan Şoray, Türk sinemasının en önemli kadın oyuncularından biri. Muhteşem güzelliğinin yanı sıra muhteşem bir yeteneği var.” Bu roller ona geldiğinde, çekimlerinden önce her iki filmi de izlemiş.
 
Her oyuncunun aynı karakteri farklı şekilde yorumlayıp kendinden bir şeyler kattığını söylüyor: “Ben de Nermin ve Feyza’ya kendi yorumumla hayat verdim.”
Daha muhafazakâr bir ailenin ele alındığı “Huzur Sokağı” dizisine evet demeden önce tereddüt edip etmediğini sorduğumda yanıtı net oluyor: “A’dan z’ye hayatın içinden bir hikâye ‘Huzur Sokağı’. Birçok kitleye hitap ediyor. Tepki alacak bir noktası olduğunu düşünmüyorum.”
Selin’e göre majör bir kanalda ilk kez muhafazakâr bir kitlenin konu alındığı bir dizinin yapılması, insanlar için farklı bir durum. Ama dizi ilerledikçe, seyircinin burada anlatılanın da bir aşk hikâyesi olduğunu anladığına inanıyor.
 
KUTSİ FAZLA MUTEVAZI
 
Dizideki rol arkadaşlarından çok memnun olduğunu anlamak hiç de zor değil. “Kutsi süper biri. Bence oyunculuğuyla ilgili fazla mütevazı davranıyor.
Ben onun duygusunu çok iyi aktaran bir tarzı olduğunu düşünüyorum. Kutsi de, Sinem de (Öztürk) aynı zamanda çok iyi birer dost” diyor rol arkadaşlarından bahsederken. Dizide iyi bir sinerji yakalayan ekip, şüphesiz dizinin başarısında da büyük rol sahibi olmuş.
Oyunculuk eğitimi olup olmadığını sorduğumda, bir konservatuvar geçmişinin olmadığını ama Ayla Algan, İpek Bilgin gibi çok sayıda hocadan birebir eğitim aldığını anlatıyor.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin