resim yok
26 Mart 2012 - 00:00

 

O da bu jeste kayıtsız kalamadı...
Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vaktı (ÇEKÜL) ile anlaşan Engin Akyürek Worldwide üyeleri bu yıl İzmir Ödemiş’te oluşturulacak olan ’7 Ağaç Ormanları’ için bağışta bulundular.
 
Meraklı Gazete'nin haberine göre, 'Engin Akyürek’ adına iki koru oluşturan hayranlar, üzerinde "Senin sevginle bir olan bizler, seni candan desteklemeye hep devam edeceğiz. 7 Ağaç Ormanları’nda senin adına sevgimizle yeşerecek 161 ağaçlık iki koru oluşturduk. Dünyamız için ağaçlar ne kadar değerliyse, senin de bizim için öyle olduğunu hep hatırlaman dileğiyle" yazan sertifikaları genç oyuncuya hediye etti.
 
Mutluluğunu 'Benim de bir ormanım var’ sözleriyle dile getiren Engin Akyürek hayranlarının jestine kayıtsız kalmayarak sertifikaları "Çok teşekkür ederim. Sevgilerimle, Engin Akyürek" notuyla imzaladı.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin