Hazal Kaya eridi!

Son dönemde aldığı kilolar yüzünden eleştiri oklarının hedefi olan Kaya ‘Şeker hastası olduğunu ve bu yüzden kilo aldığını’ söylemişti.

resim yok
31 Temmuz 2013 - 09:41
Magazin

Onu ilk olarak Genco dizisinde tanımaya başladı sevenleri. Daha sonra Aşkı-ı Memnu ve Adını Feriha Koydum ve bir kaç dizide daha oynadıktan sonra ara verdi. Amerika'ya giden oyuncudan yeni hali ile ilk fotoğraf geldi.

 

Amerika'dan hayranlarını sevindiren müjdeli bir haberle dönen Hazal Kaya'nın yeni sezonda A.Ş.K. isimli dizide rol alacağı biliniyor.

'Adını Feriha Koydum ve Son Yaz Balkanlar' dizilerinin ardından ekranlara bir süre ara veren Kaya, bu dönemde aldığı kilolardan ötürü eleştirilmişti.

 

Herkesi şaşırtacak!


Şeker hastası olduğunu ve bu yüzden kilo aldığını açıklayan Kaya yeni görüntüsüyle herkesi şaşırtmaya hazırlanıyor.

 

Amerika’daki eğitimi bitiren ve İstanbul’a dönen Kaya, spora başladı. Hayli zayıfladığı görünen ünlü oyuncunun form tuttuğu ve kilo verdiği dikkatlerden kaçmadı.

 

Hazal Kaya aldığı kilolar yüzünden çok konuşulmuştu.

 

YENİ DİZİ İÇİN HAZIR

Oyunculuk eğitimi almak için gittiği Amerika'dan dönen ve yeni dizisi A.Ş.K. için hazırlıklara başlayan, tenis dersleri alan ve yeme içmesine dikkat eden Hazal Kaya kısa sürede eski formuna kavuştu.

 

Fotoğraf paylaştı

Bu çalışma sonunda Kaya'nın tenis hocası Instagram'dan bu fotoğrafları paylaşarak güzel oyuncunun yeni dizisi için hazır olduğunu müjdeledi. (haberin sonunda)

[reklam]

Kariyeri

01 Ekim 1990'da Gaziantep'te doğan Hazal Kaya, ilkokulu Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu'nda, liseyi İstanbul İtalyan Lisesinde okumuştur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Performans bölümüne 2009 yılında girmiştir.

2006 yılında Acemi Cadı dizisinde 46. bölümde konuk oyuncu olarak yer almıştır. 2007 yılında ilk kez Genco adlı bir televizyon dizisinde başrol oynadı. Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde Nihal'i canlandırmıştır. 14 Ocak 2011 Show TV'de başladığı Adını Feriha Koydum adlı diziyle ekranlara geri döndü.

Adını Feriha Koydum dizinin 2. sezon finalinde diziden ayrılan Hazal 2012-2013 sezonunda Son Yaz-Balkanlar 1912 ile ekrana döndü. Ancak dizi iyi reyting almadığı gerekçesiyle yayından kaldırıldı. Kendisi 3 dil bilmektedir: Türkçe, İngilizce ve İtalyanca. 4. dil olarak Almanca öğrenmeye başlamıştır.

 

 

HAZAL KAYA YENİ DİZİSİNDE KİMİNLE AŞK YAŞAYACAK? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin