resim yok
27 Haziran 2012 - 00:00

 

Adını Feriha koydum dizisinin sürpriz bir kararla final yapmaktan vazgeçmesi ve 3. sezonda da yayınlanma kararı alması, diziden ayrılacak olan Hazal Kaya hayranlarını kızdırdı. 
 
Adını Feriha Koydum dizisinde 'Feriha' karakterini canlandıran Hazal Kaya, önümüzdeki sezon için 'Son Yaz Balkanlar 1912' dizisiyle anlaştı. Adını Feriha Koydum dizisinin final yapacağı beklenirken, dizinin yapım şirketi MedYapım'ın patronu Fatih Aksoy sürpriz bir açıklama yaparak dizinin önümüzdeki sezonda devam edeceğini açıkladı. 
 
ADINI FERİHA KOYDUM HAYRANLARI İKİYE BÖLÜNDÜ
 
Feriha karakterinin sezon finalinden sonra diziden ayrılacak olması, dizinin hayranlarını ikiye böldü. 
 
Hazal Kaya'nın ayrılmasından sonra dizinin devam etmesini istemeyen izleyiciler, Medyapım'ın önemli isimlerinden Armağan Çağlayan'a sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden hakarete varan sözler sarfettiler. Bu sözlerden nasibini alan bir başka isimde 'Emir' karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy'un menajeri Selin Boronkoy oldu. Feriha karakterinin diziden ayrılmadısından sonra diziye boykot edeceklerini açıklayan Feriha hayranları, Feriha'sız Emir'in olamayacağını söylüyorlar. 
 
Adını Feriha Koydum dizisinin Feriha'sız yoluna devam edecek olması, dizinin yakışıklı oyuncusu Çağatay Ulusoy'un hayranlarını ise rahatsız etmişe benzemiyor. Çağatay Ulusoy'un yeniden ekranlarda olacak olmasından son derece mutlu olan hayranlar, Feriha'nın yerine başka bir isimle anlaşılarak diziye devam edilmesini istiyorlar.
 
HAZAL KAYA EKİM'DE ATV EKRANLARINDA
 
Adam Film'in yapımcılığını yaptığı Hazal Kaya, Tuğçe Kazaz ve Furkan Palalı'nın da oynayacağı 'Son Yaz Balkanlar 1912' dizisi ekim ayında atv ekranlarında yayınlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin