resim yok
08 Mart 2013 - 00:00

Dedikodular gerçek mi? Sevilen oyuncu Hazal Kaya ve Rıza Kocaoğlu Yeni Bir Aşka Yelken mi Açtı?

Geçen ay İstiklal Caddesi'nde oyuncu Umut Kurt ile görüntülenen güzel oyuncu Hazal Kaya bu görüntüleri inkar etmiş, biz Umut ile sadece arkadaşız demişti.

Bu olayın üzerinden çok geçmeden bu sefer adı Karadayı dizisinide rol alan Rıza Kocaoğlu ile aşk dedikodularına karışan Hazal Kaya dizilerde oynamaya ara verdi. Fakat aşka ara veremiyor!

 

PANİK YAŞADILAR

Geçtiğimiz gece sabaha karşı Asmalımescit sokaklarında yine paparazilere yakalanan Hazal Kaya ve Rıza Kocaoğlu basın mensuplarını görünce büyük panik yaşadılar.

Hazal Kaya, Kocaoğlu'nun kolundan hızla çıkarken, Kocaoğlu 'henüz sizin anladığınız şekilde değil' diyerek hem büyük panik yaptı hem de ilginç bir dil sürçmesine imza attı.

Her ne kadar birlikte olduklarını inkar etselerde tedirginlikleri ve yaptıkları panik görüntünün farklı olduğuna işaret ederken ikili son zamanlarda özellikle davet ve film galalarına da birlikte katılıyorlar.

Hemen arkalarından yürüyen Can Bonomo ise kendisine yöneltilen soruları duymazlıktan geldi.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin