Hazal Kaya sevenlerine veda etti!

Geçtiğimiz günlerde şeker hastası olduğunu açıklayan ve Amerika’ya gitmek için vize almaya çalıştığını söyleyen Hazal Kaya hayranlarını bir kez daha üzdü.

resim yok
28 Mayıs 2013 - 14:10
Magazin

Geçtiğimiz günlerde şeker hastası olduğunu açıklayan ve Amerika’ya gitmek için vize almaya çalıştığını söyleyen Hazal Kaya hayranlarını bir kez daha üzdü.

 

Veda zamanı!

 

Geride bıraktığımız gün Türkiye'den ayrılacağını açıklayan Hazal Kaya hayranlarına veda etti.

Aldığı kilolarla çok konuşulan ve uzun süredir yeni bir projeyle gündeme gelmeyen güzel oyuncu Amerika’ya gideceğini söylemişti.

 

Haberini vermişti

Hazal Kaya geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada dört aydır Amerika vizesi beklediğini söylemiş ve:

"Projeler ile ilgili hiçbir şey söyleyemiyorum. Çünkü süreç halen devam ediyor. Değerlendiriyoruz. Sonunda nihayet Amerika'ya eğitime gidiyorum. Dört ay vize bekledim. İsim benzerliği vardı o yüzden beklemek zorunda kaldım.

 

Benim ismim sanırım bir suçluyla ya da araştırılması gereken bir kişiye benziyormuş. Bu yüzden dört ay bekledim. Şansızlığın böylesi bu kadar olur. Amerika'da oyunculuk kursu alacağım" şeklinde konuşmuştu.

 

Hastalığını da söylemişti

Hastalığı yüzünden kilo aldığını söyleyen Hazal Kaya:
[reklam]
"Kilo almıştım, kiloluydum. Bunun böyle eyvah ölüyormuşum gibi, davranılması çok tuhaf geldi. Ölmüyorum, iyiyim. Sadece hastalığımın yan etkisi... Şimdi diyetdeyim yavaş yavaş kilo veriyorum. Vücudum sağlıklı haline dönüyor. Şeker hastalığımın hipoglisemi vardı. Bu olduğunda su içsen yarıyor dedikleri bu oluyor" ifadelerini kullanmıştı.

 

Twitter'dan veda!


Kaya, twitter hesabından attığı tweetle son sözü söyledi.

İşte Kaya’nın veda tweeti:

 

 

TRANSPARAN MODASINA O DA UYDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin