Hazal Kaya Shameless uyarlamasıyla geri dönüyor

Güzel oyuncu Hazal Kaya Amerika’nın popüler televizyon dizilerinden biri olan Shameless'ın Türkiye uyarlamasıyla ekranlara dönüyor.

Sibel Karagöl
07 Şubat 2017 - 22:50
İptal - Onay

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Hazal Kaya'nın merakla beklenen yeni projesi belli oldu. 

Yedi sezon boyunca sevenlerinin ilgisiyle yayın hayatına devam eden yabancı dizi Shameless'ın, Türkiye'de uyarlaması yapılacak. bu uyarlama dizide Hazal Kaya ile anlaşıldığı Star TV tarafından duyuruldum. 

17-02/07/same.jpg

Güzel oyuncu Hazal Kaya Amerika’nın popüler televizyon dizilerinden biri olan Shameless'da Fiona Gallagher karakterine hayat verecek. Fiona Gallagher, kardeşlerin en büyüğü olup, fedakar ama talihsiz olayların merkezinde kalmasıyla bilinen bir karakter olarak izleyiciyle buluşuyor.

17-02/07/hazalsss.jpg

Genco, Aşk-ı Memnu Behzat Ç. gibi dizilerde rol alan Hazal Kaya Adını Feriha Koydum dizisiyle tüm ülkenin beğenisini kazanmıştı. En son Balkanlar 1912 dizisinde rol almış Hazal Kaya 2012 yılından beri kariyerinde aşçılığa yönelmiş ekranlardan uzak kalmıştı. Güzel oyuncunun ekranlara geri dönme kararına sevenleri çok sevindi.

Umutsuz Ev Kadınları'nın senaristi Meryem Gür'ün kaleminden ekrana yansıyacak olan uyarlama dizi Utanmaz dizisinin oyuncu seçimleri ve cast çalışması halen devam ediyor. 

Dizi hakkında yayınlanacak bilgiler için sitemizi takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin