resim yok
29 Eylül 2012 - 00:00

 

Makedonya'da Son Yaz Balkanlar dizisinin çekimlerinde bulunan güzel oyuncu Hazal Kaya, yeni karakteri Emine ile izleyenlere Feriha'yı unutturacağa benziyor. 
 
Adını Feriha Koydum dizisinden ayrılması sonrasında çeşitli iddialar ortaya atılırken, hayranlarından büyük destek gören Hazal Kaya, Son Yaz Balkanlar dizisinin önemini şöyle anlattı: 
 
"Hikâye, senaryo ve karakterlerin derinliğini de göz önüne alınca, bu işi tercih etmemek aptallık olurdu."
 
Adını Feriha Koydum'dan ayrıldığı için pişman olmadığı bu sözlerinden anlaşılan Hazal Kaya, Makedonya'daki seti de çok sevdi. Kaya, "Lüks, lüks üstüne yani. Ben buradan gitmek istemiyorum. İstanbul artık bana çok karışık ve yorucu geliyor" dedi.
 
Hazal Kaya, dizideki rolüyle ilgili Hürriyet'in sorularına şu yanıtları verdi:
 
 
Dizide aşk da var ama hikâyede ne kadar ön planda olacak?
 
Hazal: Çok ciddi bir kurtuluş hikâyesi var. Bizim tahayyül dahi edemeyeceğimiz şeyler yaşanmış. Tanıtım filmlerindeki çocuğunu boğan anne çok tepki çekti mesela ama burada yaşayanların atalarının başına gelmiş şeyler bunlar.
 
İlk bölümde izlediğimiz kadarıyla Emine, yaşıtlarından çok daha farklı bir kız. Bu farklılıkları sizden dinleyelim...
 
Hazal: Emine’nin inanılmaz bir yaşam enerjisi var. Bir tüccarın kızı ve o dönemdeki yaşıtlarına göre oldukça eğitimli. Öte yandan çok asi ve her şeyi sorgulayan bir kız. Bu dizi benim için çok büyük bir sınav. Ben eğitimli bir oyuncu değilim ve sınırlarımı yaptığım işlerle keşfediyorum. O yüzden çok istedim bu işte olmayı.
 
Dizide şiveli konuşuyorsunuz. Nasıl öğrendiniz Balkan şivesini?
 
Hazal: Şive için gerçekten çok çalıştım. Hepimiz çok çalıştık. Üsküp Türk Tiyatrosu’ndan bir hocamız var, o da her sahnede çalıştırıyor bizi.
 
Rol için kendinizde ne gibi değişiklikler yaptınız?
Hazal: Saçlarımın rengi biraz değişti, bir de altı-yedi kilo verdim.
 
Ferit ve Emine’nin ortak noktası, giriştikleri mücadele mi?
Hazal: Ortak noktaları olmak zorunda değil ki. Belki de o yüzden aşık oluyorlar...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin