resim yok
21 Kasım 2012 - 00:00

 

Beyazcamda, sinemada ya da sahnede görüp hayatlarına imrendiğimiz ünlü kadınlar, özel hayatlarında herkes gibi sıradan oluyorlar elbette... Ve pek tabii ki onların da hayatlarına girecek erkek konusunda büyük hayalleri ve beklentileri var. Kimler mi?
 
 
“Kusur seviyorum”
Genç oyuncunun idealindeki erkek tarifi son derece şaşırtıcı. Kusurlu kişileri çekici bulduğunu söylüyor Kaya: “Sürekli gülen insanlardan rahatsız olurum. Hiç o kadar sorunsuz bir dünyada yaşamıyoruz! Şirinlik muskası kişileri samimiyetsiz buluyorum. Annem ‘Nerede bir manyak var, Hazal gider onunla arkadaş olur’ der. İşte kusur seviyorum. Bunlar büyük zenginlik. Karşımdaki insan samimi olsun, canımı yesin. Anneannem ‘Güzel gülen adamdan ve utancı olan insandan korkma’ derdi. Utanmak çok önemli bir duygu ve güzel gülsün.”
 
 
“Mutluluğa cesareti olmalı”
Murat Dalkılıç’la aşk yaşayan Ekin Türkmen, ideal erkeğini şöyle anlatıyor: “Bence ideal yani mükemmel erkek; kendine, insanlara, doğaya ve hayvanlara şefkatle yaklaşabilen, kalbini açabilen ve mutlu olmaya cesareti olan erkektir.”
 
 
“İlginç olmalı”
Şimdilerde Can Ateş’le birlikte olan ‘Muhteşem Yüzyıl’ın ‘Hürrem’i Meryem Uzerli, “Bir erkeğin ilgimi çekene kadar büyük efor sarf etmesi gerekiyor. Çok seçici bir insanım. Herkesle iyi anlaşıyor, eğleniyor gibi görünebilirim ama bir insan bana kolayca gerçekten yakın olamaz. Buna pek izin vermem. Hayatıma herkesi sokmam. Bana yakın insan sayısı çok azdır” diyor ve ekliyor: “Bir erkeğin ilgimi çekebilmesi için çok farklı kişiliği olması lazım. Karakteristik olarak ilginç yanları olmalı ki, ilgimi çeksin. Ayrı bir ruhu olduğunu hissetmem lazım.”
 
 
“Mütevazıdır, mükemmel olduğunun farkında değildir”
Özge Özpirinçci, uzun süredir kendisi gibi oyuncu olan Engin Altan Düzyatan’la birlikte. İşte Özge’nin mükemmel erkekte aradığı özellikler:
* Sana aksesuar muamelesi yapmaz. Seni önce insan, sonra kadın olarak görür.
* Eşine, damadının kızına davranmasını istediği gibi davranır. Çifte standartları yoktur.
* Büyürken en az bir hayvan beslemiştir. Bir canlının sorumluluğunu almayı bilir ki, bu da onun iyi bir baba olacağının göstergesidir.
* Çuvaldızla saldırıya geçmeden önce iğneyi kendine batırmayı bilir.
* Kendi sesine aşık değildir. Konuşmayı bildiği gibi dinlemeyi de bilir.
* Mükemmel olduğunun farkında değildir. Mütevazıdır. 
* Sevdiği kadına sevgisini gösterebilecek kadar kendine güvenir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin