Hazal Kaya'nın şöhret hikayesi

Hazal Kaya nasıl şöhret olduğuna dair ilginç açıklamalar yaptı. Genç yaşta birçok dizide oynayan Hazal Kaya, ilk oynadığı dizi olan 'Genco' dizisinin görüşmesinde başına neler geldi? Hazal Kaya şöhret olmasını neye bağlıyor?

resim yok
10 Şubat 2015 - 00:15
Magazin

Hazal Kaya ilginç açıklamalarda bulundu. 1990 doğumlu olmasına rağmen bir çok dizide oynayan Hazal Kaya'nın şöhret olma öyküsü çok ilginç.
 

1990 doğumlu olmasına rağmen bir çok sevilen dizi ve filmde rol alan Kaya’nın şöhret olma öyküsü çok ilginç.
 

Hazal KayaKariyerimi doğru zamanda doğru yerde olmaya ve şansıma bağlıyorum” derken, kendisini milyonlarca izleyiciye tanıtan Genco dizsinin görüşmesine gittiğinde başına gelen ilginç olayı böyle anlattı.
 

Dizi için görüşmeye giden Kaya’ya ajans görevlisi; “elektrik belki beş dakika sonra belki beş saat sonra gelir. İsterseniz siz başka bir gün gelin” dedi.  Ama Kaya bekleme kararı aldı.. Kısa süre sonra elektrikler geldi.
 
Kaya yetkililerle görüştü ve Genco dizisindeki rolü aldı. Kaya daha sonra bir röportajında o günü “Belki başka bir gün gitseydim Genco’ya başlamayacaktım” diye anlatmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin