Hazal Kaya'nın yeni dizide partneri belli oldu

Fox ekranlarında yayınlanacak yeni dizide başrolde oynayan Hazal Kaya'nın partneri belli oldu.

Editör
16 Haziran 2017 - 15:16
İptal - Onay

Yeni yayın döneminde Fox TV'de yayınlanması düşünülen Med Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin detayları ortaya çıkmaya başladı.

Başrollerini Hazal Kaya ile Burak Deniz'in paylaşacağı dizide oyuncular ilk kez bir araya geldi. Shameless uyarlaması olacak dizinin çekimleri Temmuz ayında yapılacak ve Eylül 2017'de izleyiciyle Fox TV ekranlarında buluşacak.

17-06/16/hazal-kaya-burak-deniz-shameless.jpg

Shameless Konusu: Chicago'da geçen dizinin oyuncuları altı çocuk ve bir babadan oluşan Gallagher ailesinin trajikomik hayatını konu almaktadır. Baba Frank alkolden başını kaldıramazken çocuklardan en büyüğü anne ve baba görevini üstlenmiş vaziyette kalan beş kardeşinin hayatını düzeltmekle vaktini geçirmektedir. Ailenin başına kimi zaman komik kimi zaman da trajik olaylar gelirken, ailenin birlik ve beraberliği her olaydan sonra daha da kuvvetlenerek olayların üstesinden geliyorlar. Dizide bu tür durumlarda en sık kullanılan sloganları "Biz Gallagher'larız, onara bunu gösterelim" dir.

Komedi Dram türündeki dizi Ocak 2011'de başlamış hala oynamaya devam etmektedir. 10 üzerinden 8,7 puana sahip dizi en son 8. sezon onayını aldığı ve 12 bölümlük yeni sezonun 2017'nin sonbahar döneminde oynayacağı netlik kazanmıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin