resim yok
15 Kasım 2010 - 00:00

Hazal Kaya'nın bir derginin kapak çekimleri için poz verdiği fotoğrafçı Cahit Baha Pars ile aşk yaşadığı ortaya çıktı... AŞK-ı Memnu'da bahtsız Nihal'i oynayan Hazal Kaya, gerçek hayatta mutluluğu buldu. Hazal Kaya, gönlünü fotoğrafçı Cahit Baha Pars'a kaptırdı. Hazal Kaya, son senelerde fotoğrafçılıkta yaptığı çalışmalar ile ismini duyuran Pars ile, Ağustos'ta bir derginin kapak çekimleri sırasında tanıştı. İkilinin, çekimler sırasında başlayan arkadaşlıkları daha sonra da devam etti. Telefon görüşmeleri ve twitterda yazışmalarının ardından Pars, Hazal Kaya'ya aşkını ilan etti. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamak isteyen ve sadece çok yakın arkadaşlarına açıklayan ikilinin çok mutlu olduğu söyleniyor. Hazal Kaya ile ilişkisi konusunda yorum yapmak istemeyen Cahit Baha Pars, "Aşk var mı?" sorusuna "Hayır demek istiyorum" diye cevap verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin