resim yok
05 Ekim 2012 - 00:00

Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizisinin yapımcısı Armağan Çağlayan, twitterda Hazal Kaya fanlarıyla tartıştı.

Armağan Çağlayan, Hazal Kaya'nin diziden ayrılmasının ardından ratinglerin düştüğünü öne süren ve Çağatay Ulusoy'un yeni partneri Zeynep Çamcı'yı eleştiren fanlara twitter'dan patladı...Çağlayan  "Gerçekten bilmeden boş konuşuyorsunuz. Hangimiz hayatı istediğimiz gibi yönetiyoruz?" diyerek tepkilere karşılık verdi.
 
Bir Hazal Kaya hayranının, "Keşke çalıştığınız oyunculara sahip çıkıp, iğneli konuşmasanız?" yorumu üzerine Çağlayan, "Oyuncular da keşke başarılı dizilerine sahip çıksa mesela" dedi. "Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu" dizisinden  aya'nın ayrılıp, sadece Ulusoy ile devam etmesi yüzünden reytinglerin düştüğü yönündeki eleştirilere Çağlayan, "Seyircinin kestiği parmak acımaz doğru. Son Yaz Balkanlar'ınki de acımamıştır eminim... Yüz kişiden, sadece beş kişi seyretmiş" diyerek Kaya'nın dizisini eleştirdi. Çağlayan daha sonra, "Evet reyting almadı kalkıyor. Bunu mu saklayacağım" diyerek "Son Yaz Balkanlar" dizisinin yayından kalkacağını söyledi. Hazal Kaya hayranlarının, "Yapımcı Fatih Aksoy'un Kaya'yı arayarak geri dönmesi için aradığı iddialarına ise Çağlayan, "Bu arada aranızda dolaşan Fatih'in, Hazal'ı aradığı dedikoduları falan kulli yalan" diyerek duruma açıklık getirdi. Çağlayan, son olarak Kaya'nın kamera arkasında çok değiştiğini söyleyerek, "Hiç kimse kamera arkasında ne olduğunu bilmeden konuşmasın. Bu dünyanın iki yüzü var. Kameranın önü ve arkası" diyerek konutu kapattı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin