HBO ve Steven Spielberg ortaklığı ses getirecek!

HBO yine ses getirecek bir proje için düğmeye bastı!

resim yok
17 Temmuz 2014 - 14:00
Magazin

HBO yine ses getirecek bir proje için düğmeye bastı!

Kanalın bu seferki çalışma ortağı ise dünyaca ünlü yapımcı-yönetmen Steven Spielberg olacak.


Spielberg, son dönemde Breaking Bad'de boy gösteren başarılı oyuncu Bryan Cranston'ın Broadway oyunu 'All the Way'i HBO ekranlarına uyarlamak için çalışmalara başladı.

İşte detaylar:

 

DEDİKODULAR DOĞRU ÇIKTI

Bir süredir konuşulan proje hakkında ilk açıklamalar geldi.

Breaking Bad ile Emmy ve Altın Küre başta olmak üzere sayısız ödül kazanan Bryan Cranston'ın eski Amerikan başkanı Lyndon B. Johnson'ı canladırdığı Broadway oyunu All The Way'in yayın hakları bir süre önce Steven Spielberg tarafından alınmıştı.

 

HBO & SPIELBERG İŞBİRLİĞİ

HBO yetkilisi, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamayla 'All the Way' projesi üzerinde Spielberg ile birlikte çalıştıklarını doğruladı.

 

SCHENKKAN DA EKİPTE

Yetkilinin yaptığı açıklama göre Spielberg ile anlaşma sağlandığı, bunun yanında oyunun yazarı Robert Schenkkan'ın da uyarlama projenin televizyon ekranlarına aktarılmasında yaratıcı ekipte yer alacağı belirtildi.[reklam]

Speilberg'in Amblin Television olarak uygulayıcı yapımcı olarak görev alacağı projenin yapımcı kadrosunda Cranston ve Schenkkan da yer alacak.

 

CRANSTON AYNI ROLDE

Cranston'ın Breaking Bad'in ardındna televizyona dönüşü bu projeyle olacak. Aktör, oyundaki Lyndon Johnson rolünü buraya taşıyacak.

 

ÖDÜLLÜ OYUN

Bryan Cranston'a 68. Tony Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandıran Broadway oyunu All The Way, senaristi Robert Schenkkan'a da Pullitzer kazandırmıştı.

 

MİNİ DİZİ DEĞİL FİLM

Projenin ilk olarak mini seri şeklinde ekranlara getirilmesinin planlandığı belirtiliyordu. Ancak son gelen haberlere göre projenin yayın formatı televizyon filmi şeklinde olacak.

 

NE ZAMAN EKRANLARDA OLACAĞI...

Projeyle ilgiliilk detaylar bu şekilde.

Uyarlama projenin ne zaman izleyicilerle buluşacağı konusunda da henüz bir netlik yok.
 

 

ABC'NİN 2014-15 SEZONU SONBAHAR TAKVİMİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin