HBO'dan Sarah Silverman projesi!

Kanal için geliştirilmekte olan son proje Secret Diary of a Call Girl yaratıcısından geliyor...

resim yok
19 Aralık 2014 - 17:04
Magazin

Kalite dizilerin kanalı olarak kabul ettiğimiz HBO, bünyesindeki dizilerle kanalın takipçilerini büyülemeye devam ederken bir yandan da yeni dizi projeleri üzerinde çalışmayı ihmal etmiyor.

Kanal için geliştirilmekte olan son proje Secret Diary of a Call Girl yaratıcısından geliyor...


Proje hakkındaki ilk detaylar şöyle:

* Secret Diary of a Call Girl yaratcısı tarafındna hazırlanan projede bir televizyon yıldızı başrolde olacak: Ünlü kadın komedyen-talk show'cu Sarah Silverman.

 

DİZİNİN HİKAYESİ

Hikaye, Sarah Silverman'ın hayat vereceği orta yaş krizinin ortasında sorunlu bir kadın etrafında şekillenecek.

* The Hollwwood Reporter'ın haberine göre, Silverman aynı zamanda uygulayıcı yapımcı kadrosunda da yer alacak.

* Şimdilik isimsiz olan komedi dizisi projesinin senaryosu Secret Diary of a Call Girl ile tanınan Lucy Prebble tarafından kaleme alınacak.

* Silverman ve Prebble ile birlikte Ash Atalla (Trollied, Cuckoo) Silverman'ın menajeri Amy Zvi ve Dan Hine (Cuckoo) projenin yapımcı kadrosunu oluşturmakta.[reklam]

BU KEZ OLACAK MI?

Silverman'ın ismi pilot bölüm siparişleri sezonunda ve birçok dizi projesinde karşımıza çıksa da ünlü komedyen henüz istediğini bulabilmiş değil.

 

HBO İÇİN YENİ PROJE

Silverman'ın yer aldığı ve HBO için pilot bölüm siparişi verilen 'People in New Jersey' isimli dizi projesi sene başlarında yayıncı kanaldan HBO tarafından onaylanmamış ve proje rafa kaldırılmıştı. Silverman bu proje hayata geçmiş olsaydı Topher Grace ile birlikte izleyicilerle buluşacaktı. Bruce Eric Kaplan'ın yazdığı, Paul Feig'in pilot yönetmenliğini yaptığı bu proje böylelikle hayata geçememişti.

Komedi alanı olarak toplumdaki tabuları ele alan ve çoğunlukla ırkçılık, cinsiyetçilik ve din konularına dikkat çeken Sarah Silverman son zamanlarda HBO için hazırlanan komedi özel programı 'Sarah Silverman: We Are Miracles' ile Writer's Guild TV ödül organizasyonunda adaylık kazanmıştı.

 

DİZİLERDE...

2007-2010 seneleri arasında Comedy Central'da üç sezon boyunca 'The Sarah Silverman Program' ile karşımıza çıkan Silverman dizi kariyerinde son dönemde Masters of Sex (Helen) ve Louie gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer almıştı.

 

 

'PLAYING HOUSE' DEVAM DEDİ!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin