HBO'nun yeni dizisi Sharp Objects için geri sayım!

Gone Girl'ün yazarı Gillian Flynn'ın aynı adlı romanından ekranlara uyarlanan HBO'nun Amy Adams'lı yeni dizisi Sharp Objects'ten oyuncu kadrosu haberleri gelmeye devam ediyor.

Volkan Küçükel
26 Mart 2017 - 22:05
Gündem

Gone Girl'ün yazarı Gillian Flynn'ın New York Times Çok Satanlar Listesi'nin üst sıralarından düşmeyen aynı adlı romanından ekranlara uyarlanan HBO'nun Amy Adams'lı yeni dizisi "Sharp Objects"ten oyuncu kadrosu haberleri gelmeye devam ediyor.

OYUNCU KADROSUNA TAKVİYELER

Son dönemde Resurrection dizisinde izlediğimiz Matt Craven ve American Crime'da karşımıza çıkan Taylor John Smith sekiz bölümlük sipariş verilen dizinin oyuncu kadrosuna katılan en yeni isimler oldu.

SHARP OBJECTS KONUSU

Entertainment One & Blumhouse Television ortak yapımcılığında hazırlanan ve Jean Marc Vallée'nin yönetmenliğini üstleneceği Sharp Objects'in hikayesi geçmişinde yaşadığı açıları hafifletmek için izole bir hayat süren suç muhabiri/gazeteci Camille Parker (Adams) karakteri üzerine odaklanıyor. Camille, bir psikiyatri hastanesinde kısa bir süre kaldıktan sonra 9-12 yaşlarındaki bir genç kızın tüyler ürpertici cinayetini araştırmak üzere görevlendirilir ve bu görev kapsamında uzun bir aradan sonra büyüdüğü Missouri'deki küçük kasabaya geri dönmüş olur. Ancak buraya döndükten sonra kendine zarar veren eğilimleri güçlenirken korkunç bir hesaplaşmaya yol açan bir dizi olayı da tetikler.

17-03/26/sharp-objects-amy-adams.jpg

Peki dizide Matt Craven ve Taylor John Smith'i hangi rollerde izleyeceğiz?

Craven dizide Missouri'nin bu küçük kasabasının polis şefi Vickery karakterine hayat verecek. St. Louis muhabiri ve Kansas City dedektifinin bir dizi seri cinayet için görünüşte şirin görünen kasabasına gelip soruşturmaya başlaması kendisine biraz rahatsızlık verecektir.

17-03/26/matt-craven.jpg

Craven özellikle ABC'nin Resurrection dizisindeki Sheriff Fred Langston ve NCIS'taki Clayton Jarvis rolleriyle tanınıyor. Justified dizisinde de tekrar eden bir rolle  izlediğimiz aktör yakın zamanda Awakening the Zodiac filminde karşımıza çıkacak.

Taylor John Smith ise dizide John Keene karakterine hayat verecek. 13 yaşındaki kız kardeşi Natalie'nin öldürülmesinden bu yana zar zor uyuyan John cinayet soruşturmasında baş şüphelilerden biri olarak görülmektedir.

17-03/26/taylor-john-smith.jpg

Geçtiğimiz sezon CBS pilot bölüm siparişlerinden Cruel Intentions'un erkek başrol ismi olarak düşünülen aktör yakın zamanda American Crime (Luke) ve Faking It (Preston) gibi dizilerde karşımıza çıktı. Oyuncu ayrıca yakın dönemde Hunter Killer ve Tatterdemalion gibi filmlerde karşımıza çıkacak.

OYUNCU KADROSUNDA BAŞKA KİMLER VAR?

Patricia Clarkson, Eliza Scanlen, Elizabeth Perkins, Madison Davenport ve Chris Messina dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

Noxon'ın showrunner olarak yer aldığı dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Jason Blum, Charles Layton, Jessica Rhoades, Adams, Flynn, Noxon, Vallée, Nathan Ross ve Gregg Fienberg bulunuyor.

"Matt Craven - Resurrection":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin