Heathers dizi oluyor!

TV Land, 1980'li yılların kült klasiklerinden Heathers'ı televizyon dizisi olarak ekranlara getirmek için çalışmalara başladı.

Volkan Küçükel
08 Eylül 2016 - 14:45
Magazin

Bir beyaz perde klasiği daha televizyon ekranlarına uyarlanıyor.

Kablolu televizyon kanallarından TV Land, Michael Lehmann'ın yönettiği, Daniel Waters'ın yazarlığını yaptığı 1980'li yılların kült klasiklerinden Heathers'ı televizyon dizisi olarak ekranlara getirmek için çalışmalara başladı.

Winona Ryder ve Christian Slater gibi ünlü Hollywwod yıldızlarının rol aldığı 1988 yapımı filmin TV Land ekranlarındaki dizi projesi için kanal yönetimince projeye yarım saat süreli pilot bölüm siparişi verildi.

PROJENİN DETAYLARI

TV Land kaynaklarından gelen bilgilere göre kara mizah türündeki dizi, Heathers'ın günümüze uyarlanmış antoloji serisi formatında olacak.

Bu yönüyle FX'in Fargo dizisiyle benzerlik gösterecek dizinin, her sezon başka bir kahramanımıza ve yeni bir kız grubuna odaklanması planlanıyor.

16-09/08/heathers-2.jpg

EKİPTE KİMLER VAR?

Terriers dizisi senaristlerinden olan ve son olarak Sleeping With Other People filminin yaratıcısı olarak karşımıza çıkan Leslye Headland pilot bölümün yönetmenliğini üstlenen isim olurken; senarist olarak ise Jason Micallef (Butter) ismini görüyoruz.

Lakeshore Entertainment yapımcılığında Tom Rosenberg ve Gary Lucchesi ikilisinin uygulayıcı yapımcı olarak yer alacakları dizinin pilot bölümünün çekimlerinin sonbaharın hemen ertesinde başlaması planlanıyor.

Dizinin oyuncu kadrosu hakkında henüz bir bilgi mevcut değil. Yapımcıların projeye uygun isimlerle görüşmelere başladığı belirtiliyor. Projeyle ilgili gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz...

'Heathers' fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin