resim yok
04 Nisan 2012 - 00:00

 

Kavgalı gürültülü boşanan ünlülere ders gibi sözler.“Yer Gök Aşk”ta Yusuf rolünü canlandıran Murat Ünalmış, dizide başrolünü paylaştığı ve boşanmaya hazırlandığı eşi Birce Akalay’la ilgili ilk kez konuştu. Ünalmış’ın sözleri kavgalı gürültülü boşananlara ders verir gibiydi.
 
Fox Tv’nin reyting rekortmeni dizisi “Yer Gök Aşk”ın Ürgüp’teki setinde tanışıp, evlenen Birce Akalay ile Murat Ünalmış’ın boşanma kararı hayranlarını şoke etti. Dizide birbirine aşık ancak bir türlü kavuşamayan Yusuf ve Havva karakterlerini canlandıran çiftten Murat Ünalmış ilk kez  konuştu:
 
- İki insan niye evlenir? Her şey güzel olsun, sonsuza kadar sürsün diye.. Ama bizimki maalesef öyle olmadı. Biz tertemiz bir şekilde evlendik. Hiç öyle “Lanet olsun” demeden, yine tertemiz bir şekilde de bitiriyoruz. Ama şunu özellikle söylemek istiyorum; ben Anadolu çocuğuyum. Evliliğim bitse bile Birce’yle münasebetim asla bitmez. Karım olduğu için, soyadımı taşıdığı için ömür boyu sorumluyum ondan.
 
 
- (‘Boşanma kararının ardından aynı sette zor olmuyor mu?’ sorusuna) Zor olmaz mı? Çok zor oluyor. İki insanın böyle bir süreçte rol yapmaya çalışması hiç kolay değil. Bir de rol yapmaya çalışırken onun (Birce’nin) gözlerinin içine bakmak tabii ki de çok zor. Bütün bunları her ne kadar 2 yıldır birlikte çalıştığım canım arkadaşlarım da olsalar insanların içinde yapmak çok zor.
 
- (Yeniden barışma ihtimaliniz var mı?) Bir daha olur mu olmaz mı biliyorum ama şu anki durumumuz böyle. İkimiz için de hayırlısı olsun.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin