resim yok
26 Aralık 2008 - 00:00

Beren Saat, oyunculuk yapmak için hayatı da ıskalamak istemediğini belirtti. FİLİZ Akın'ın sunduğu “Filiz Akın’la Hafta Sonu Sohbetleri" programına yönetmen Tomris Giritlioğlu'yla birlikte konuk olan Beren Saat, rol aldığı "Güz Sancısı" filmiyle ilgili açıklamalar yaparken, oyunculuğu çok sevdiğini ancak yalnızca oyunculuk yapmak için hayatı da ıskalamak istemediğini belirtti. Saat, "Hayatta duyguları farkına vararak yaşamak istiyorum. Anne olmak istiyorum. Hem de birden çok kere ve de üstelik bunun için beklemek de istemiyorum. Ama oyunculuğumu asla ertelemek istemiyorum" diye konuştu. Hayattaki en büyük şanslarından birinin de Tomris Giritlioğlu'nun ona güvenmesi ve isimsiz biriyken bile ona başrol önermesi olduğunu anlatan Saat, "Sayısal öğrencisiyken, virajlı keskin yollar almaya ve sonunda oyuncu olmaya karar verdim" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin