Hemlock Grove ikinci sezon yaklaşıyor!

Hemlock Grove ikinci sezon yaklaşıyor!

resim yok
10 Haziran 2014 - 16:27
Magazin

Son dönemde House of Cards ve Orange Is the New Black gibi kaliteli dizilerle adından sıkça söz ettiren online film ve dizi izleme ağı Netflix'in bünyesinde yer alan dizilerden birisi de doğaüstü temalı dizi 'Hemlock Grove'.

Geçtiğimiz sene 19 Nisan'da bölümleri izleyicilere sunulan dizinin ikinci sezon bölümleri çok yakında dizi takipçileriyle buluşacak.

 

GERİ SAYIM

13 sezonluk ilk sezonun aksine bu kez 10 bölümlük bir sezonla karşımızda olacak dizinin ikinci sezonunun tüm bölümleri 11 Temmuz'dan itibaren Netflix üzerinden izlenmeye hazır olacak.

 

YENİ SEZONDAN İLK GÖRÜNTÜLER

Sezon yaklaşırken Hemlock Grove ikinci sezondan doyurucu uzun bir fragman dizi takipçilerine sunuldu.

Yaklaşık iki dakika süreli bu tanıtım videosunu haberin sonunda izleyebilirsiniz.

 

İLK SEZONU BAŞARI KAZANDI

Yazar Brian McGreevy'nin aynı adlı romanından uyarlanan ve küçük bir Pennsylvania kasabasında eski Godfrey çelik fabrikasının civarlarında bir genç kızın parçalanmış şekilde öldürülmesi ve bundan bir kurt adamın sorumlu olabileceği korkusunun yayılması ekseninde gelişen olaylara dayanan korku dizisi Hemlock Grove, ilk sezonuyla Primetime Emmy Award organizasyonunda adaylık kazanmayı başarmıştı.[reklam]

McGreevy, Lee Shipman (Harker, Zorro Reborn) ile birlikte eserin televizyon uyarlamasının senaryosunu hazırlarken aynı zamanda Eli Roth (Cabin Fever, Hostel, Hostel: Part II, The Last Exorcism) ile birlikte projenin idari yapımcılığını yürütüyor.

Strike Entertainment yapım şirketinden Eric Newman (The Last Exorcism, Dawn of the Dead, Children of Men) ve Mad Hatter Entertainment'dan Michael Connolly (How to Train Your Dragon) proje kadrosunda yapımcı olarak bulunan isimler.

Gaumont International Television yapımcılığında hazırlanan Hemlock Grove'un oyuncu kadrosunda Famke Janssen (X-Men), Bill Skarsgård (Simon & The Oaks), Landon Liboiron (Terra Nova), Freya Tingley (X) ve Dougray Scott (Mission Impossible II) gibi isimler bulunuyor.

 

YENİ SEZON FRAGMANI

 

'TEEN WOLF' 4. SEZON DOLUDİZGİN GELİYOR! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin