resim yok
28 Kasım 2008 - 00:00

TRT’de yeniden yayınlanmaya başlayan ‘Zeytin Dalı’ dizisi, Korel ailesinin acılarını tazeledi. Bergüzar Korel, annesi Hülya Darcan ve 3 yıl önce kaybettiği babası Tanju Korel’in birlikte oynadığı ’Zeytin Dalı’ dizisi TRT’de yeniden yayınlanmaya başladı. Diziyi hergün izleyen Bergüzar Korel ve annesi “Hergün ağlıyoruz” dedi. TRT’de yeniden yayınlanmaya başlayan ‘Zeytin Dalı’ dizisi, Korel ailesinin acılarını tazeledi. Hafta içi her gün yayınlanan diziyi yıllar sonra ilk kez cesaret edip kızı Bergüzar Korel ile birlikte izlediğini söyleyen Darcan, şunları söyledi: “Zeytin Dalı’nın CD’si evimizde vardı. Fakat kimsenin onu izlemeye cesareti yoktu. Çünkü içimiz acıyor ve kanıyordu. Şimdi ise her şeyimi Zeytin Dalı’nın oynadığı saate göre ayarlayıp, koşa koşa eve geliyorum. Başkasının evinde de izlemek istemiyorum. Sadece kendi evimde seyrediyorum. Biraz diziye bakıyorum biraz da duvardaki resimlerimize. Evimin kapımın duvarımın her yerinde Tanju’nun parmak izleri var. Dizide eskiden birbirlerini sevmiş iki eski sevgiliyiz. Dün yayınlanan bölümde elimi tuttuğu bir sahne var. Sanki o an kocamın elini gerçekten hissettim. Tanju dizide o kadar enerjikki insan hasta olabileceğini konduramıyor bile. Bu onun son dizisi oldu. Diziyi kızım Bergüzar’la beraber izliyoruz o da çok üzülüyor, çok ağlıyor. Onlar da çok özlüyor. Tanju kızlarının kralıydı. Benim de tek ve son aşkım. Keşke yaşasaydı çünkü şimdi ona çok ihtiyacım var. Kızım Bergüzar ile de çok uğraşıyorlar. Kızım sadece işini yapmak istiyor. Her genç kız gibi o da bir ilişki yaşadı ve bitti. Bunu kapıcının kızı da yaşıyor. Bizim namusumuz, iffetimiz, şerefimiz çok önemlidir. Son feryadım bundandır.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin