'Her Sevda Bir Veda' ekibinden dizi yorumları!

İkinci bölümü birlikte izlediler...

resim yok
12 Şubat 2014 - 11:18
Magazin

İkinci bölümü birlikte izlediler...

Show TV'nin sevilen dizisi 'Her Sevda Bir Veda'nın oyuncuları ve teknik ekibi, dizinin ikinci bölümünü hep birlikte yemek yiyerek izledi


Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Her Sevda Bir Veda'nın oyuncuları ve teknik ekibi, dizinin önceki akşam yayınlanan ikinci bölümünü Etiler'deki Adanalı Hasan Kolcuoğlu Kebap'ta hep birlikte izledi.

 

KEYİFLİ GECE

Show TV Genel Müdürü Semih Kaya'nın da katıldığı yemek son derece keyifli geçti.

Mekânın kendileri için özel olarak hazırladığı kebapları afiyetle yiyen dizi ekibi, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Dizide Yusuf karakterini canlandıran Nik Xhelilaj, çekimlerin çok yoğun ama güzel geçtiğini, usta isimlerle birlikte çalışmanın kendisi için çok önemli olduğunu söyledi.

Arnavut oyuncu, gazetecilerin genç kızların kendisini çok beğendiğini hatırlatması üzerineyse, utangaç tavırlarla ''Onu bilmem'' dedi.

 

'GURUR DUYDUĞUMUZ BİR PROJE'

Dizide Azade karekterine can veren 2011 yılı Miss Turkey Güzeli Melisa Aslı Pamuk;[reklam]

''Ekibimiz çok güzel. Reytinglerimiz bol olsun'' derken, Nadir'i canlandıran Cemal Hünal ise duygularını şu sözlerle dile getirdi:

''Dizimiz güzel gidiyor, daha da iyi olacak. Çok iyi oyuncular var. Hepimizin severek çalıştığı, çok gurur duyduğumuz bir proje oldu. Biz 7 bölüm öndeyiz. Yavaş, güzel ve sağlam gelişen bir hikâye var. Karakterler parça parça kendilerini göstermeye başladı. Dizinin daha açılmamış çok kapısı var.''

 

''YORUCU AMA GÜZEL''

'Fetih 1453' ve 'Yunus Emre Aşkın Sesi' filmlerindeki performanslarıyla adından söz ettiren ve ilk dizi deneyimini yaşayan Devrim Evin ise çekimlerin çok yorucu ama bir o kadar da güzel geçtiğini dile getirdi.

Dizide Filiz karakterini canlandıran Elif Atakan ise her şeyin yolunda gittiğini belirtti.

 

 

'HER SEVDA BİR VEDA! 3. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin