Her Sevda Bir Veda'nın yıldızı Nik Xhelilaj'la çok özel!

Bir buçuk yıl önce Arnavutluk'tan gelip hayatımıza giren oyuncuyla konuştuk...

resim yok
05 Mart 2014 - 12:18
Röportaj

'Her Sevda Bir Veda' dizisinde rol alan Nik Xhelilaj, Türkiye'ye geldikten sonra hayatının pek fazla değişmediğini söylüyor ve ekliyor: ''İstanbul Arnavutluk’a çok benziyor, kendimi evimde hissediyorum.''

'Kayıp Şehir'de yoksul bir ailenin ağırbaşlı oğlu Kadir'i oynayan Nik Xhelilaj, yeni dizisinde yine fakir bir genci canlandırıyor.


Xhelilaj, ''Tomris Giritlioğlu, çok değer verdiğim bir insan. Yine bana güvendi ve Yusuf rolünü verdi'' diyor.

Bir buçuk yıl önce Arnavutluk'tan gelip hayatımıza giren oyuncuyla konuştuk...

 

SAMİMİ AÇIKLAMALAR

'Kayıp Şehir'den sonra 'Her Sevda Bir Veda' dizisiyle karşımıza çıktınız. Bu projede sizi çeken ne oldu?

'Her Sevda Bir Veda'da en çok dikatimi çeken hikayenin ruhu oldu. Çok samimi, çok gerçekçi bir kurgusu var. Okuduğum anda  duygusu bana geçti. Eski Türk filmlerinden, naif aşk hikayelerinden uyarlama bir dizi olması da, beni çok etkiledi.

Dizi, kendi içinde birçok farklı konuyu barındırıyor...

Evet, abartıdan uzak, gerçek ve hayatın içinden karakterlerden oluşan bir dizi. Dediğiniz gibi ana konu etrafında dönen birçok ilgi çekici olay var ve bütün bunlar bu diziyi izlenilesi kılıyor. Kendi sadık seyircisini çok kısa sürede yakalayacaktır.

 

TÜRK KADINLARI GÜZEL

Canlandırdığınız 'Yusuf' için ''Keyif veriyor ama zorlukları var'' demişsiniz. Nedir zorlukları?

Zorlanmamın sebebi şu: bazen fazla sahne geliyor ve onları iyi ezberlemem için daha çok zaman gerekiyor. Ayrıca enerjisi yüksek bir rolü oynuyorum. Bu enerjiyi yakalamak için de kendimi sürekli motive ediyorum.

Dizinin proje tasarımını üstlenen Tomris Giritlioğlu'nun hayatınızı değiştirdiğini söyleyebilir miyiz?

Ben Arnavutluk’ta da oyunculuk yapıyordum. Türkiye’ye geldikten sonra bu anlamda hayatımda olağanüstü bir değişiklik olmadı. 2011 yılında Berlin Film Festivali sırasında Harika Uygur ile tanıştım ve onun vasıtasıyla Türkiye'ye geldim.[reklam]

İlk rol aldığım yapım da Tomris Giritlioğlu’nun mimarı olduğu 'Kayıp Şehir'di. Tomris Hanım çok değer verdiğim bir insan. 'Kayıp Şehir'den sonra bana yine güvendi ve  rolü almamda bana şans tanıdı.

Kaç yıldır Türkiye'desiniz?

Bir buçuk yıl oldu.

Arnavutluk'tayken, Türkiye’de oyunculuk yapmak aklınızdan geçiyor muydu?

Aslında hiç aklımdan geçmiyordu ama şimdi burada olduğum için çok mutluyum. Az ama çok kaliteli işlerde yer aldım. Yurt dışından gelmiş biri olarak bu şansı yakalamış olmaktan mutluyum. Ayrıca Türkiye çok hoş, çok sıcak bir ülke, misafirperverliğini çok seviyorum, burada kendimi evimde hissediyorum. Çok çabuk alıştım. Arnavutluk'a çok benziyor.

Türk insanı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Genel olarak; aynı şekilde eğleniyoruz, dostluklar aynı. Türk kadınları da bakımlı, çok güzel ve kültürlü.

 

DiZiNiN KEYFiNi ÇIKARIYORUM

* Maalesef set dışında pek fazla boş zamanım olmuyor. İlk boş andaysa her şeyi birden yapmak istediğim için hiçbir şey yapamıyorum. Zaten yoğun çalıştığım için çok yorgun oluyorum ve boş zamanlarda dinlenmeyi tercih ediyorum.  

* Bir önceki dizimden Tugay (Mercan), Taner (Ölmez), Cansu (Tosun) ve Elifcan'la (Ongurlar) arkadaşlığımı devam ettiriyorum. Fırsat bulduğumuzda görüşüyoruz.  

* Yurt dışından sinema teklifleri geliyor ama şu an içinde yer aldığım proje nedeniyle bu teklifleri değerlendiremiyorum. Ama her zaman yurt dışı bağlantım devam edecektir. Ben şu anda içinde olduğum 'Her Sevda Bir Veda'nın keyfini çıkarmak ve diziye yoğunlaşmak istiyorum.

 

 

SHOW TV, TÜM DİZİLERİNİ BİTİRİYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin