resim yok
14 Mart 2012 - 00:00

 

Geçen cumartesi Pera Palas Otel’de görkemli bir düğünle hayatlarını birleştiren Ahu Yağtu - Cem Yılmaz çifti, şu günlerde Dubai’de balayının tadını çıkarıyor
 
 
Çift önceki gün havalimanından ayrılırken Ahu Yağtu’nun parmağındaki bol taşlı elmas yüzük dikkat çekti. Eşini hediyelere boğduğu bilinen Yılmaz’ın düğün için Yağtu’ya aldığı ortasında büyük, kenarlarında da küçük elmas taşların bulunduğu yüzük göz kamaştırdı.
Çiftin gündemden düşmeyen düğününde Ahu Yağtu’nun kendisi çok küçükken ayrılan anne ve babasının da yıllar sonra bu özel gece için yan yana geldiği ortaya çıktı. Ahu Yağtu’nun çok iyi anlaştığı üvey annesi Jale Yağtu ve babası Hasan Neşet Yağtu, otel lobisinde konukları karşılarken öz annesi de çifte eşlik etti. Yağtu’nun zarafetiyle ve kendisine benzerliğiyle ilgi çeken öz annesi Hülya hanım, kızının en mutlu günü için bir süre mesafeli de olsa eski eşi ve onun yeni eşinin yanında durdu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin