resim yok
24 Kasım 2011 - 00:00

 

Meme kanseri tedavisini sürdüren Vahide Gördüm, eşi ve çocuğuyla yemeğe çıkarak moral depoladı. Oyuncu, “Her şeyin düzeleceğine inanıyorum” dedi
-
‘Adını Feriha Koydum’ dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünde rol icabı köye uğurlanan Vahide Gördüm, çekim sonrasında saçlarını set kuaförüne kazıtmıştı.
- Tüm ekibin gözyaşlarına boğulduğu bu sahneden sonra Gördüm, kemoterapiye başladı. Önceki akşam da ilk kez eşi Altan Gördüm ve kızıyla dışarıya yemeğe çıktı oyuncu. 
 
 
- Etiler’deki mekanda görüntülenen Vahide Gördüm, güleryüzlü tavrıyla gazetecileri kırmayarak ayaküstü soruları yanıtladı. 
- Gördüm, “Ailemle birlikte oluşum bana mutluluk veriyor, her şeyin düzeleceğine inanıyorum. En kısa sürede bu durumu atlatıp kaldığım yerden devam edeceğim” dedi. Altan Gördüm de, “Her şey güzel olacak inşallah” diyerek eşini destekledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin