resim yok
13 Temmuz 2011 - 00:00

Necati Şaşmaz ile birlikte olduğu iddia edilen Nur Fettahoğlu açık kapı bıraktı. "Şu an arkadaşız ama yarın ne olacağını bilemem."

 

Muhteşem Yüzyıl dizisinin Mahidevran'ı Nur Fettahoğlu'nun ismi bişr süredir Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz ie anılıyor. Söylentilerle ilgili sessizliğini koruyan ikiliden Nur Fettahoğlu, konuya açıklık getirdi.  

 

Vatan gazetesine konuşan Nur Fettahoğlu, "Aşk var mı" sorusuna "Size şimdi 'kesinlikle sevgilim değil' derim ama günün birinde böyle bir yakınlaşma olursa bunun vebalini ödeyemem. Ama şu an için arkadaşız, yarın ne olacağı kader kısmet, alnımızda yazıldıysa olacaktır herhalde" diyerek yanıt verdi.

 

Heyecanlı olduğunu söyleyen Nur  Fettahoğlu, "Necati Şaşmaz'la Adana'da yakınlaştılar" iddialarına ise "Asla öyle bir yakınlaşma olmadı. Eşim Murat sürekli adana'ya geliyordu. Öyle bir yakınlaşma asla olamazdı" diyerek nokta koydu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin