resim yok
09 Nisan 2013 - 00:00

Yılın en iyi komedi dizilerinden İşler Güçler’in yapımcı firması Limon Yapım'ın yeni komedi dizisi Her Şey Yolunda Merkez 09 Nisan Salı akşamı saat 20.00'de Show TV'de başlıyor.

HER ŞEY YOLUNDA MERKEZ 1. BÖLÜM KONUSU

Polis Meslek Yüksek okulunun yeni dönem kayıtları başlar ve yurdun dört bir yanından gelen gençler polis olmak için okula başvuru yaparlar. Başvuruları sırasında onları bekleyen bir de sürpriz vardır.

 

İkinci sınıf öğrencileri gelenek olduğu gibi yeni gelen polis okulu öğrencilerine şakalar yaparlar.

Bu arada Sami Yavuz isimli yeni bir müdür yardımcısı okula tayin olur. Okula Müdür olmak isteyen makam sevdalısı Vakıf müdür  kendine rakip olarak gördüğü bu yeni müdürden hiç hoşlanmaz. Bu durumdan hoşlanmasa da onun açığını yakalamaktan başka seçeneği yoktur.

 

Sami Yavuz, Polis okulunun Müdürlüğü’nü yapan Serap Müdür ile devre arkadaşıdır ve akademiden aralarında yarım kalan bir şeyler vardır. Yıllar ikisini ayrı yerlere savurmuş ancak onca yıl sonra bir araya getirmiştir.

 

Bir şehit çocuğu olan Selçuk, ailesinin tüm zenginliğine rağmen polis olmak isteyen Yasemin ile talihsiz bir tanışma yaşar. Polis okuluna girmeyi başaran kız ve erkek  öğrenciler bu okulun daha önce okudukları hiç bir okula benzemediğini kısa zamanda anlarlar...

GENEL

Her Şey Yolunda Merkez'in yapımcılığını Hayri Aslan yönetmenliğini ise Ömer Uğur yapıyor. Dizinin senaryosu ise Caner Güler tarafından yazıyor.
[reklam]
Emniyet teşkilatının temel direği olan polis memurlarının, polis okuluna seçildikleri günden, polis memuru olarak göreve başlayacakları güne kadar aldıkları eğitimleri, yaşadıkları sorunları, polislik mesleğinin gerçeklerini ve tabii ki aşklarını anlatan “Her Şey Yolunda Merkez” herkesin beğenisini toplayacak.

 

Oyuncu kadrosu

Dizinin başrollerinde; İpek Tuzcuoğlu, Bülent Alkış, Berk Atan, Aslıhan Güner, Murat Akkoyunlu, Orçun Kaptan, Bora Akkaş, Gökhan Alkan, Cem Avnayim, Hakan Bilgin, Burçin Abdullah, Aykut Taşkın, Şirin Saraçoğlu, Tuğçe Kurşunoğlu, Eray Türk, Arzu Oruç, Selda Car ve birçok yetenekli genç oyuncu yer alıyor.

 

 

HER ŞEY YOLUNDA MERKEZ'İN GÜZELİ! DETAYLAR İÇİN TIKLA

 

Her Şey Yolunda Merkez tanıtım videoları için tıkla!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin