resim yok
16 Temmuz 2010 - 00:00

Demet Akalın'ın dayak yediği iddialarının arkasından ünlü popçudan gelen açıklama kafaları karıştırdı. Magazin gündemine bomba gibi düşen Önder Bekensir'in Demet Akalın'ı dövdüğü iddialarının hemen arkasından Demet Akalın'dan basın mensuplarına olayı doğrularcasına şu açıklama geldi... "Değerli basın mensupları ve sayın kamuoyu? Bir süre önce boşanma kararı alıp, daha sonra da kurtarmaya çalıştığım ve yeniden denemeye karar verdiğim eşim Önder Bekensir ile olan evliliğimi bu kez son aldığım ve geri dönüşü olmayan bir kararla, bitirmeye karar verdim. Şimdi geriye dönüp baktığımda, kurtarmaya çalıştığım evliliğimi yürütemeyeceğimi gördüm ve eşim ile oturup, saygı ve sevgi çerçevesinde karşılıklı konuşarak, bu evliliği bitirmeye karar verdik. Bu, yukarıda da belirttiğim gibi tek taraflı değil, karşılıklı anlaşarak verilmiş bir karardır. Kararımı saygıyla karşılamanızı diler. Bu şekilde özel hayatımla ilgili meşgul ettiğim sizlerden sonsuz özür dilerim. Tüm basın mensuplarına ve kamuoyuna saygı ve sevgilerimle duyurulur." Demet Akalın

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin