resim yok
03 Ekim 2011 - 00:00

 

Ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu yeni projeleriyle ilgili Star Tv Süper Starlife ekibine çok güzel açıklamalarda bulundu. Ayakligazete.com’un haberine göre, iki ayrı filminin yakın zamanda vizyona gireceğini belirten ünlü oyuncu Bozoğlu, ‘’Ateşin Düştüğü yer’’ ve ‘’Gizli Yüzler’’ adlı filmler olduğunun altını çizdi.
 
3 KANALDA BİRDEN YAYINDAYIM!
 
Yeşim Ceren Bozoğlu şuanda herhangi bir projede yer almadığını, görüşmelerin devam ettiğini dile getirdi. Üç ayrı dizisinin tekrarlarının üç ayrı kanalda tekrarlarının gösterildiğini dile getiren ünlü oyuncu, ‘’Görüşmelerim devam ediyor, kamera karşısında oynamayı çok özledim.’’ Kalıcı işler yapmaktan da mutlu olduğunu dile getiren Yeşim Ceren Bozoğlu ‘’ Geniş Aile dizisi ile büyük başarılar yakaladığıma inanıyorum komedi adına zaten Star Tv’de büyük başarılara imza attık hem dizi adına hem de oyunculuk adına inanılmaz bir güzel bir senaryo olduğunu düşünüyorum. Bütün dizilerimin tekrarı bile iyi durumda’’ dedi.
 
ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ FENOMEN!
 
Ünlü oyuncu kendi dizileri dışında bir çok diziyi ve yeni başlayan işleri takip ettiğini de açıklamalarına ekledi. en çok izledikleri arasında Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi olduğunu dile getiren ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu ‘’ Öyle Bir Geçer Zaman Ki benim için ve herkes için fenomen olmuş bir iş. Tabi eklemeden de duramayacağım Behzat Ç. Favorilerim arasında.’’ Dedi
 
‘’KİLO ALMAK TÜRK KADINLARININ EN BÜYÜK DERDİ!’’
 
Ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu canlandırdığı başarılı karakterlere bürünmek için büyük çaba sarf ettiğinden söz etti. ‘’Kilo almak Türk kadınlarının en büyük derdi ve kilo almak kadınları yaşlı gösteriyor ‘’ dedi
 
GÜZEL KADINI HİÇ OYNAMADIM!
 
Ünlü oyuncu Bozoğlu canlandırdığı karakterlerin hep ağır karakterler ve sert roller olduğunu açıkladı. Güzel kadını hiç oynayamadığından yakınan Bozoğlu ‘’ Güzel kadını hiç oynayamadım. Bir şeyi çok iyi oynadığınızda o sizin üzerinize yapışıyor o yüzden fizikle ilgili değişiklik yapmaya karar verdim seçici davranıp başka başka roller canlandırmak istiyorum. Oyunculuğunda en keyifli yanı budur her zaman başka hayatlar yaşayıp bol değişiklikler yaşamanızdır’’ diyerek sözlerine ‘’ Star Tv kameraları her zaman bana uğurlu gelmiştir iş görüşmesi öncesi bu röportaj bana uğurlu gelecek.’’ dedi (Ayakligazete.com)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin