Hıçkırık dizisi konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu mu?

Kanal D ekranlarına gelecek günlük Hıçkırık dizisi konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu mu?

Berfu Gürle
07 Kasım 2017 - 14:18
İptal - Onay

Kerime Nadir'in eserinde uyarlama olacak günlük dizi Hıçkırık eser ile aynı ismi taşıyacak. Kanal D ekranlarına gelmeye hazırlanan dizide isimler belli olmaya başladı. Hıçkırık dizisi konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu mu? 

Hıçkırık dizisi ne zaman başlıyor?

Dizi 2018 Ocak ayında Kanal D'de ekranlara gelecek.

Dizinin yönetmen koltuğunda ünlü isim Fırat Gürsoy yer alıyor. Dizinin yapımcılığını ise Sevgi Birsel yapacak. Dizinin başrol oyuncusu olarak genç ve yakışıklı oyuncu Arda Hacıoğlu ile anlaşmaya varılmıştı. Şimdi ise Arda Hacıoğlu'nun partneri ile anlaşmaya varıldı. O isim 2012 yılında Best Model seçilmiş ve "Zeytin Dağı" ile "Muhteşem Yüzyıl Kösem" dizisinde başarı göstermiş olan Sezgi Sena Akay oldu.

Dizide usta oyuncu Nurseli İdiz'de yer alıyor. Dün akşam dizi ekibi kostüm provalarını gerçekleştirdi. Dizinin çalışmaları hız kesmeden devam ederken Arda Hacıoğlu, Kenan rolünü; Sezgi Sena Akay ise Nalan karakterine can verecek.

Hıçkırık dizisi konusu

Hıçkırık kitabından uyarlama olacak dizinin konusu 7 yaşında öksüz kalan küçük Kenan'ın hikayesini anlatır. Üvey annesinden sürekli dayak yiyen küçük Kenan'ın bu derdini öğretmeni farkeder ve başka bir aileye evlatlık gitmesine yardımcı olur. Gittiği evin tek kızı olan Nalan kendisinden yaşça büyüktür. Küçük Kenan'ın Nalan'a karşı beslediği duygular büyük bir aşktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin