Highston iptal edildi!

Komedyen Sasha Baron Cohen'in yapımcılığını üstlendiği dizi Highston Amazon tarafından iptal edildi.

Berfu Özlen
24 Ocak 2017 - 10:58
İptal - Onay

The Hollywood Reporter'ın haberine göre, Borat ve The Dictator gibi yapımlarla tanınan İngiliz komedyen Sasha Baron Cohen'in yapımcılığını üstlendiği ve 6 bölümün kanala bir yılı aşkın süre önce teslim edildiği dizi Highston, Amazon tarafından iptal edildi.

Dizinin konusu

Bob Nelson'ın yazarlığını, Jonathan Dayton ve Valerie Faris'in yönetmenliğini üstlendiği dizi, 19 yaşındaki Highston Liggetts'i ve sadece onun görebildiği ünlü arkadaşlarını konu alacaktı. Mary Lynn Rajskub ve Chris Parnell'in canlandıracağı ebeveynleri, Highston'un psikolojik tedavi görmesini isteyecek ancak Curtis Armstrong'un karakteri olan dayısı buna izin vermeyecek ve Highston'un normal olduğunu söyleyecekti.

Ünlü konuk oyuncular

Shaquille O'Neal ve Red Hot Chili Peppers basçısı Flea'nın konuk oyuncu olarak rol aldıkları yapımın yapımcı kadrosunda Cohen'in yanısıra Todd Hoffman ve Todd Schulman da yer almıştı.

Amazon Studios'un komedi ve drama yapım ekibinin başındaki Joe Lewis, "Bob, Jon, Val ve yapımcılarımız Todd'ları seviyoruz" dedi ve ekledi, "Ancak malesef her dizi yayınlanamayabiliyor". 

Sitem twiti

Başrol oyuncularından Armstrong attığı twit ile stüdyoya sitem etti. Twitinde, "İnsanlar Highston'ın ne zaman prömiyer yapacağını soruyor. Yapmayacak. Amazon dizinin yayınlanmayacağını söyledi. Büyük bir hayalkırıklığı" yazdı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin