Hilarie Burton Lethal Weapon'a geliyor!

Hilarie Burton, Cehennem Silahı film serisinden küçük ekranlara uyarlanan aksiyon-suç draması Lethal Weapon'a konuk oyuncu olarak katıldı.

Volkan Küçükel
24 Eylül 2016 - 14:30
Magazin

Federaller, Lethal Weapon'ın Riggs ve Murtagh'ı için geliyor!

Cehennem Silahı film serisinden küçük ekranlara uyarlanan aksiyon-suç draması Lethal Weapon geçtiğimiz günlerde Fox ekranlarında görücüye çıkarak prömiyerini yaptı.

İlk bölümüyle fena sayılmayacak bir izlenme oranına ulaşan dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili haberler açığa çıkmaya devam ediyor.

BURTON, LETHAL WEAPON'A UĞRUYOR!

TVLine'ın haberine göre One Tree Hill'den tanıdığımız güzel oyuncu Hilarie Burton, Uyuşturucuyla Mücadele Dairesi'nde görevli bir dedektif rolüyle diziye konuk oyuncu olarak katıldı.

KARAKTER DETAYLARI

Karen Palmer karakteriyle karşımıza çıkacak Burton'ın hayat vereceği karakter sert, zeki ve düşündüğünü açıkça söylemekten çekinmeyen birisi olarak tanımlanıyor.

16-09/24/hilarie-burton-lethal-weapon.jpeg

Karen'ı son üç yıldır tüm çabalarının odak noktası olan aynı dava üzerinde çalışırken göreceğiz.

Oyuncuyu dizide uzun süre görmeyi bekleyenler için bir de kötü haberimiz var. Burton'ın anlaşması sadece bir bölümlük. Ancak ilerleyen bölüm ya da olası sezonlarda tekrar karşımıza çıkar mı, neden olmasın...

KARİYERİ

34 yaşındaki Hilarie Burton dizi kariyerinde One Tree Hill dışında Extant (Anna Schaefer), Togetherness (Kennedy), Forever (Iona Payne), Grey's Anatomy (Dr. Lauren Boswell) ve White Collar (Sara Ellis) gibi yapımlarda da karşımıza çıkmıştı.

LETHAL WEAPON REYTİNGLERİ

Clayne Crawford, Damon Wayans, Kevin Rahm, Keesha Sharp, Dante Brown, Chandler Kinney, Jordana Brewster ve Johnathan Fernandez gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Lethal Weapon'ın ilk bölümü izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş aralığında 2.2 reyting oranı ve 7.932 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

Dizi, sezonun ikinci bölümü 'Surf N Turf' ile 28 Eylül Çarşamba akşamı Fox ekranlarında kaldığı yerden izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

'Lethal Weapon' 1. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin