Hillary Swank Trust kadrosunda!

FX, ünlü aktrist Hillary Swank'ı dizisi Trust'ın kadrosuna kattı.

Berfu Özlen
27 Nisan 2017 - 17:30
Gündem

Milyon dolarlık bebek, Trust'a dahil oldu!

Çarşamba günü kanalın yaptığı açıklamaya göre, Oscar ödüllü oyuncu Hillary Swank, FX'in drama dizisi Trust'ın oyuncu kadrosuna katıldı.

Başrolünde Donald Sutherland'in olacağı dizi, ünlü milyarder J. Paul Getty'nin hayatını konu alacak.

Dizinin konusu

İlk sezonu 10 bölüm olarak planlanan Trust, Getty petrol şirketlerinin varisi John Paul Getty III'nin hayatını anlatacak. 1973 senesinde geçecek olan dizi, genç Getty'nin Roma'da mafyalar tarafından yüklü bir fidye için kaçırılması ile başlayacak. Mafya'nın kesin gözüyle baktığı fidye bir anda kimsenin ilgilenmemesi ile kabusa dönüşecektir. Getty'nin uyuşturucu komasına giren babası telefonlara cevap vermemektedir. Dünyanın en zenginlerinden olan büyükbabası ise, beş kız arkadaşı ve bir aslanıyla İngiltere'de bir kalede "meşguldür". Getty'yi sağ salim geri getirmek için canını dişine takacak tek kişi vardır, o da annesi. Ama problem şu ki, annede de beş kuruş para yoktur.

Trust'ın 2018'in Ocak ayında yayına girmesi bekleniyor. Dizi ile ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin