Hilmi Cem İntepe projelerini ve kadınları anlattı!

''Yolun sonu Hollywood'a kadar gider''

resim yok
25 Eylül 2014 - 11:18
Röportaj

''Yolun sonu Hollywood'a kadar gider''

'Survivor' birincisi Hilmi Cem, oyunculukta da iddialı: ''Ben yaptığım işin en iyisini yapmayı seviyorum. Bu işin de zirve noktası Hollywood... İnşallah yolun sonu oraya gider.''


Hilmi Cem İntepe, önce 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasındaki seksi dansıyla dikkat çekti, ardından 'Survivor'da mücadele etti; ipi göğüsleyip birinci oldu.  

Bir anda genç kız fanları oluşan İntepe, 'Muhteşem Yüzyıl' dizisiyle oyunculuğa adım attı.

 

SAMİMİ AÇIKLAMALAR

12 Eylül'de vizyona giren 'Stajyer Mafya' filminde başrol oynayan İntepe, 'Hafta Sonu' dergisine konuştu; projelerini, hayallerini ve kadınları anlattı.

 

SiNEMA

'Stajyer Mafya' benim ilk sinema filmim ve bana güzel bir tecrübe kattığına inanıyorum. İnşallah gişede de umduğumuzu buluruz ve filmden ayrılanların yüzü güler. Kendini beyaz perdede izlemek, sinema filminde oynamak, hepsi harika duygular. İyi ki bu projenin teklifi bana gelmiş.

 

ACUN ILICALI

Bana gelen her iş teklifini Acun Ilıcalı'ya söylüyorum ve beraber istişare edip karar veriyoruz. Onun sezgilerine çok güveniyorum. Abim gibidir.  Acun Abi işine aşık bir insan. Çok akıllı bir adam. Yanında durduğunuz zaman size eksi değil, artı katar.[reklam]

SURViVOR

Her şeye vesile oldu. Birinci olmam da, başka kapılar açtı. O yarışmalardan çıkan bir sürü insan var ama önemli olan sonrasında tutunmak, kalıcı olmak. Benim de şansım yaver gitti. Güzel bir yıl geçirdim. İnşallah bu yolun sonu Hollywood'a kadar gider!

Hollywood'da yer almayı çok isterim. Hayat beni nereye götürür bilemem ama elimden geleni yapacağım. Ben yaptığım işin en iyisini yapmayı seviyorum. Bu işin de zirve noktası orası. Cin olmadan adam çarpmaya kalkmıyorum ama sadece hedefimi belirliyorum.

 

DANS

Dans ederken hissettiğim duygular ve haz hiçbir şeyde yok. En seksi orada oluyorum sanırım.

 

KADINLAR

Bir kadında üsluba, oturup kalkmasına çok dikkat ederim. Kız arkadaşımı, arkadaşlarımla tanıştırdığım zaman, oturup kalkmasını, söyleyeceği sözü bilmeli. Çok ve boş konuşan kadınları sevmem. Kadın nerede susması gerektiğini bilmeli. Fiziksel olarak da daha çok sarışın ve kumral olanlar ilgimi çekiyor. Nedenini bilmiyorum, ten uyumu herhalde.

 

AŞK

Aşk güzel bir şey ama karşılıklı bir sevginin olması lazım.  Tek tarafın sevmesiyle nereye kadar gider ki? Tek taraflı aşk olmaz. Uzun zamandır bir ilişkim yok, işim şu anda önceliğim. Önce kariyerimi kurmak istiyorum. Aşk sonra...

 

 

HALİL SEZAİ'YE GİŞEDE BÜYÜK ŞOK!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin