Hitman dizi oluyor!

Popüler video oyunu Hitman, beyaz perdenin ardından bu kez televizyon ekranlarına uyarlanıyor. Projenin adresi Hulu olacak.

Volkan Küçükel
14 Kasım 2017 - 17:29
Gündem

IO Interactive'in dünya çapında çok satan video oyunu "Hitman" beyaz perdenin ardından bu kez televizyona uyarlanıyor!

HITMAN, HULU İLE YENİDEN CANLANIYOR!

Fox 21 ve online yayın platformu Hulu, Hitman'in televizyon dizisi projesi için iş birliğine girişti ve geliştirme çalışmalarına başladı.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Üçüncü filmi 2019 senesinde gelecek olan John Wick aksiyon film serisinin de yaratıcısı olan Derek Kolstad'ın pilot bölüm senaryosunu kaleme alacağı projede Kolstad ile birlikte Adrian Askarieh ve Chuck Gordon yürütücü yapımcı olarak görev yapacak isimler.

17-11/14/hitman-izle.jpg

Proje, Fox 21 cephesinde Bert Salke, Jane Francis, Gloria Fan, Kira Innes; Hulu cephesinde ise Jordan Helman tarafından denetlenecek.

"HITMAN" KONUSU

19 Kasım 2000 tarihinde piyasa sürülmesinden bu yana 25 milyondan fazla kopya satan, son olarak 2016 senesindeki oyunuyla 7 milyon kopya satmayı başaran video oyunu Hitman'in hikayesi gizemli bir geçmişe sahip, işinde çok dikkatli ve titiz, ölümcül suikastçı Ajan 47'nin hikayesine odaklanıyor.

Karakter daha önceden Fox aracılığıyla hazırlanan 2007 senesi Hitman (Timothy Olyphant) ve 2015 senesi Hitman: Agent 47 (Rupert Friend) filmleriyle beyaz perdeye uyarlanmış haliyle izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

IO Interactive'in iki yeni oyununu geliştirme aşamasında tuttuğu Hitman'in dizi uyarlamasında popüler video oyununun mitolojisine sadık kalınacağı belirtiliyor.

17-11/14/hitman-agent-47.jpg

HITMAN 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Hitman'in dizi uyarlamasıyle ilgili ilk bilgiler bu şekilde. Şimdilik elimizde fazla bir detay yok. İlerleyen dönemde hikaye, oyuncu kadrosu ve yayın tarihi konusunda bilgi akışının hızlanacağını ümit ediyoruz.

"Hitman: Agent: 47" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin