Hıyarlı Baba 'Kim O!' ile geliyor!

Hıyarlı Baba "Kim O?" ile geliyor!

resim yok
05 Mart 2014 - 12:35
Magazin

Hıyarlı Baba "Kim O?" ile geliyor!

'Çok Güzel Hareketler Bunlar'dan tanıdığımız Şahin Irmak, nam-ı diğer Hıyarlı Baba ve Büşra Pekin, İşler Güçler'in Sadi'siyle yeni bir programa başlıyor.

 

İşte detaylar:

 

YARI SIT-COM, YARI TALK-SHOW

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programındaki 'Hıyarlı Baba' ve 'Havuçlu Anne' tiplemeleriyle tanınan Büşra Pekin ve Şahin Irmak ile İşler Güçler dizisiyle ünlenen oyuncu Sadi Celil Cengiz'in yer alacağı yarı sit-com yarı talk-show programı 'Kim O!' 08 Mart Cumartesi akşamı Star'da başlıyor.

 

EĞLENCELİ DAKİKALAR GEÇİRTECEK!

Ünlüler hepimizin evi gibi sıradan bir eve konuk olsa neler olurdu?

Ya ünlüler, Hıyarlı Baba (Şahin Irmak), Havuçlu Anne (Büşra Pekin) ve kayınço Ferhat (Sadi Celil Cengiz)'in evlerini ziyaret etseler başlarına neler gelirdi?

Bunların hepsinin cevabı 'Kim O!' ’da…

 

ÜÇLÜNÜN MACERALARI

Yarı sit-com, yarı talk-show  olma özelliği taşıyan 'Kim O?' da, bir taraftan Kazım, Hatçe ve Ferhat'ın maceraları anlatırken diğer taraftan kendilerini bu maceranın içinde bulan ünlülerin şaşkınlıkları, tepkileri izleyiciyle buluşacak.[reklam]

TALK SHOW KISMINDAYSA...

Talk show kısmındaysa ünlüler gerçekten halkın merak ettiği sorularla karşılaşacak.

Hatçe, Kazım ve Ferhat onları zaman zaman bunaltacak, zaman zamanda gülmekten cevap verememelerine sebep olacak.

Hepimizin aşina olduğu Hıyarlı Baba ve Havuçlu Anne’nin yanında, evin yeni sakini şovmen olma meraklısı Ferhat'la 'Kim O!' Star'da…

 

İLK BÖLÜM KONUKLARI

Programın ilk bölüm konukları da sunucu Burcu Esmersoy ve şarkıcı Murat Dalkılıç olacak.

 

TANITIM VİDEOSU

 

SOSYAL MEDYADA ZİRVEDEN DÜŞMEYEN DİZİ HANGİSİ? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin