Hollywood yıldızları yeni yılı nasıl karşıladı?

Hollywood'un ünlü isimleri, yeni yıla birbirinden farklı ve eğlenceli etkinliklerle girdi.

resim yok
02 Ocak 2014 - 10:02
Magazin

Hollywood'un ünlü isimleri, yeni yıla birbirinden farklı ve eğlenceli etkinliklerle girdi.

 

Dünyaca ünlü yıldızların arasında; 2014'ü kayak pistinde karşılayanlar da oldu, ailesi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte evde verdikleri partiyle kutlayanlarlar da...

 

ANGELINA JOLIE

Yeni filminin çekimleri nedeniyle bir süre nişanlısı Brad Pitt'ten uzak kalan Angelina Jolie ve Pitt, yeni yılı Avustralya'da karşıladı. Çift, altı çocuklarıyla birlikte buz pistinde keyifli saatler geçirdi.

 

KIM KARDASHIAN

Geçtiğimiz yıl Kanye West ile nişanlanan Kim Kardashian, yeni yıla ailesiyle birlikte Utay'da kayak tatili yaparak girdi. Kardasian, kayakta ne kadar iddialı olduğunu da gösterdi.

 

MILEY CRYRUS

2013'ün en çok konuşulan ismi olan Miley Cyrus, yeni yıla New York'ta Times Meydanı'nda konser vererek girdi. Soğuk nedeniyle altın renkli bir takım ve beyaz bir kürk ceketle sahneye çıkan Cyrus, yeni yılda daha çok çılgınlık yapacağını söyledi.

 

MARIAH CAREY

Müzik dünyasının en iddialı isimlerinden Mariah Carey, yeni yıla evinde verdiği partiyle girdi. Carey, parti öncesi kocası Nick Cannon ve çocukları Moroccan ve Monroe ile çekilen fotoğraflarını Instagram'da paylaştı.

 

BRITNEY SPEARS

Britney Spears, yeni yılı sahnede karşılayan isimlerden. Spears, Las Vegas'ta başlayan sahne performansları kapsamında sahneye çıkıp şov yaptı.

 

PARIS HILTON

Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, yeni yıla Las Vegas'taki Bellagio isimli otelde girdi. Hilton, otelin gece kulübünde verilen partide DJ kabinine girdi. Sosyetik güzele, kardeşi Nicky ve bir grup arkadaşı da eşlik etti.[reklam]

BEYONCE

2013'de, rekor bir satış elde eden bir albüm piyasaya çıkaran Beyonce, yeni yıla eşi Jay-Z ile Miami'de girdi. Klip çekimleri için sıkı bir diyet yapan Beyonce, Şubat ayında turnesi yeniden başlayana kadar tatilin tadını çıkaracağını söyledi.

 

RIHANNA

Rihanna ve son dönemin en popüler mankeni Cara Delevigne, yeni yıla New York'ta Jay-Z'nin sahibi olduğu 40/40 isimli gece kulübünde girdi.

 

TAYLOR SWIFT

Geçtiğimiz yıl da aşkta aradığını bulamayan Taylor Swift, yeni yılı evinde verdiği partiyle karşıladı. Swift, partisine sadece kız arkadaşlarını davet etti.

 

JESSICA ALBA

Hollywood'un en güzel kadınlarından biri olan Jessica Alba, yeni yıla ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte giren isimlerden. Alba, Los Angeles'ta bir arkadaşının ev partisine katıldı.

 

KATY PERRY

2013'te John Mayer ile inişli-çıkışlı bir ilişkiye başlayan Katy Perry, 2014'ü sahnede karşıladı. Perry, Las Vegas'ta sahneye çıktı. Perry'yi dinleyenler arasında sevgilisi de vardı.

 

 

BEYONCE 'NASA'YI KIZDIRDI! DETAYLAR VE GÖRÜNTÜLER BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin