'Hom Ofis'ten erken veda!

Sadece dört bölüm dayanabildi...

resim yok
13 Ocak 2015 - 10:21
İptal - Onay

Acun ilk firesini verdi!

Sadece dört bölüm dayanabildi...

Bir dizi daha yayından kalıdırıldı!


TV8 ekranlarında 4 bölüm yayınlanan komedi dizisi reytinglerde beklenileni veremeyince kaçınılmaz son geldi.

 

ERKEN VEDA!

TV8 ekranlarında yayınlanan ve yapımcılığını MinT Yapım'ın üstlendiği 'Hom Ofis' 4. bölümde yayından kaldırıldı.

Dizinin yapımcılığını üstlenen Birol Güven'in aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin başrollerinde; Cengiz Bozkurt, Devrim Yakut, Ani İpekkaya, Emin Gümüşkaya, Samet Göksu, Çağlar Bade Türe, Semra Güzel, Ozan Uygun, Zeynep Sevi Yılmaz ve Mesut Can Tomay rol almaktaydı.

 

SEBEP: REYTİNGLER

Komedi dizisi Hom Ofis'in, reytinglerde beklenen başarıyı sağlamaması nedeniyle ekran ömrü kısa sürdü.[reklam]

HİKAYESİ NASILDI?

Kalabalık bir ailede, büyük bir gürültü içinde yaşayan Hamdi, sabahları işe gittiğinde rahat bir nefes almaktadır. Elinden gelse her gün fazla mesaiye kalacak, hatta yatılı olarak bile çalışacaktır. Evdeki gürültü, aile fertleri arasındaki çatışmalar,  her şeye burnunu sokan annesi, babaanne ile aynı odada kalan evin genç kızı, ergen oğlu ve tabii ki karısı, sevimli, sıcak ama çekilmesi zor bir atmosfer oluşturmaktadır.

Hamdi tüm çevresinin imrendiği sempatik ailesi için tek bir şey söylemektedir 'Ah ah! davulun sesi uzaktan hoş gelir'. Bu çılgın ev hayatı devam ederken, Hamdi'nin hayatı bir gün hiç beklemedik bir gelişmeyle altüst olur. Çalıştığı iş yeri bir karar almıştır ve işe artık herkes evlerinden devam edecektir. Yani Hom/Ofis! İlk başta kulağa hoş gelen evden çalışma fikri Hamdi'nin ailesini yakından tanıdıkça sevimli bir maceraya dönüşecektir.

 

 

'HOM OFİS'İN 'ARZU'SUNU YAKINDAN TANIYALIM!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin