Homeland ve The Affair yeni sezon onayı alabildi mi?

Homeland ve The Affair resmi yeni sezon onayını kapan diziler oldu.

resim yok
11 Kasım 2014 - 15:29
İptal - Onay

Devam etmekte olan Shameless, Homeland, Ray Donovan, Masters of Sex, Penny Dreadful, The Affair gibi dramaları ve Nurse Jackie, Episodes, Web Therapy ve House of Lies gibi komedi dizileriyle adından sıkça söz ettiren kablolu televizyon kanallarından Showtime, bünyesinde yer alan iki dizinin geleceğiyle ilgili kararını verdi.

 

HOMELAND VE THE AFFAIR İLE YOLA DEVAM

Bu karar göre; Homeland ve The Affair resmi yeni sezon onayını kapan diziler oldu.

- Homeland 5. sezonuyla,

- The Affair ise 2. sezonuyla

önümüzdeki sene de izleyicileriyle buluşmayı sürdürecek.

 

KANAL BAŞKANI KONUŞTU

Yeni sezon onay kararları hakkında değerlendirmelerde bulunan Showtime kanal başkanı David Nevins şu ifadeleri kullandı:

''Dördüncü sezonunda, Homeland kendisini ustalıklı bir şekilde yeniden keşfetti. Dizi, sadık hayran kitlesinin dikkatini çekmek ve onları çekim alanında tutabilmek için ekran macerasını sürdürüyor.

Dizi aynı zamanda The Affair'in başarılı lansmanı için de kıskanılacak bir altyapı oluşturdu.''[reklam]

''Düşünmeye zorlayan, merak uyandıran ve tiryakilik yaratan hikayeleri ile her iki dizi de haftadan haftaya kucaklandı ve tartışıldı. Bu karışık hikayeli  iki diziyi de 2015 senesinde görmeye devam edeceğimiz için heyecanlıyız.''

 

YENİ SEZON BÖLÜM SAYILARI

Homeland'in beşinci sezonu, ilk dört sezonda olduğu gibi yine 12 bölümden oluşurken; The Affair'in ikinci sezonu ise 10 bölümden oluşacak.

Fox 21 yapımcılığında Alex Gansa ve Howard Gordon ikilisi tarafından İsrail televizyon dizisi 'Prisoners of War'dan uyarlanarak ekranlara getirilen Homeland'in dördüncü sezon yapımcı kadrosunda  Gansa, Gordon ve Raff dışında Alexander Cary, Chip Johannessen, Meredith Stiehm, Avi Nir, Ran Telem ve Lesli Linka Glatter bulunuyor.

Sarah Treem'in hem senaryosunu yazdığı hem de uygulayıcı yapımcılığını üstlendiği 'The Affair'de ise bu isme Hagai Levi ortak yaratıcı ve uygulayıcı yapımcı olarak eşlik ediyor. Jeffrey Reiner ve Eric Overmyer projenin diğer yapımcıları.

 

PAZAR AKŞAMLARI

Her iki dizi de Pazar akşamları Showtime ekranlarına gelmeyi sürdürüyor.

 

 

NBC DİZİLERİ DE ARAYA GİRİYOR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin