Hot in Cleveland'da tecrübeli bir aktör!

TV Land'in adım adım finale yaklaşan komedi dizisi 'Hot in Cleveland'dan bu kez bir oyuncu kadrosu haberi var!

resim yok
01 Aralık 2014 - 17:23
Magazin

TV Land'in adım adım finale yaklaşan komedi dizisi 'Hot in Cleveland'dan bu kez bir oyuncu kadrosu haberi var!

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde yayıncı kablolu kanal TV Land'den yapaılan açıklamayla 'Hot in Cleveland' için yedinci sezon bölüm siparişi verilmeyeceği ve dizinin, 6. sezonunun sonunda finalini gerçekleştireceği resmi olarak duyurulmuştu.


Oyuncu kadrosu ile ilgili gelişmeye dönecek olursak:

 

YENİ İSİM

Son dönemde The CW'nun final yapan fenomen dizisi Gossip Girl'de canlandırmış olduğu William van der Woodsen karakteriyle hatırlayabileceğimiz tecrübeli aktör William Baldwin, Hot in Cleveland'ın final sezonu oyuncu kadrosuna ismini yazdırdı.

 

KARAKTER DETAYLARI

Yinelenen bir rolle hikayede karşımıza çıkacak olan Baldwin'in canlandıracağı karakterin detayları ise şöyle:

* Aktör, Cleveland Plain Dealer muhabiri 'Jack' olarak hikayeye dahil olacak.

* Melanie (Valerie Bertinelli) ve Elka'yı (Betty White) içeren bir skandalı araştıracak.

* Bir süre sonra yaşanacaklar işleri karmaşık hale getirecek. Jack bir süre sonra, kendisine karşı soruşturma yürüttüğü Melanie'ye duygusal olarak kendini kaptıracak![reklam]

KARİYERİ

51 yaşındaki William Baldwin televizyon dünyasında son dönemde Gossip Girl dışında Copper (William 'Wild Bill' Eustace), Hawaii Five-0 (Frank Delano) ve Parenthood (Gordon Flint) gibi dizilerde rol aldı.

Aktörü Backdraft, Squid and the Whale ve Flatliners gibi çeşitli filmlerden de tanıyoruz.

 

OCAK'TA...

The Wrap'in haberine göre aktör konuk olacağı bölümün çekimlerine, TV Land'in dizinin final bölümleri için çekimlere başlamayı plandığı tarih olan Ocak ayı içinde katılacak.

 

FİNAL SEZONU SÜRÜYOR

Hot in Cleveland'ın final sezonu bir yandan sürüyor. Dizi, 03 Aralık'ta ekranlara gelecek olan 'Tazed and Confused' isimli bölümle kaldığı yerden devam edecek.

 

 

'CONSTANTINE' İPTAL Mİ EDİLİYOR?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin