Hot in Cleveland'ın final zamanı netleşti!

Hot in Cleveland'ın final zamanı netleşti!

resim yok
18 Kasım 2014 - 16:50
İptal - Onay

Amerikan kablolu televizyon kanallarından TV Land'de ekranlara gelen 'Hot in Cleveland'ın geleceğiyle ilgili önemli bir karar çıktı.

Cleveland kadınlarının güle güle deme zamanı geldi!


Dizi artık adım adım finale yaklaşıyor...

 

FİNAL ZAMANI KESİNLEŞTİ

Kanaldan yapılan açıklamaya göre 'Hot in Cleveland' için yedinci sezon bölüm siparişi verilmeyecek ve dizi, 6. sezonunun sonunda finalini gerçekleştirecek.

Buna göre devam etmekte olan altıncı sezon aynı zamanda dizinin final sezonu haline gelmiş oldu.

 

KANALDAN AÇIKLAMA

Kararla ilgili açıklamalarda bulunan TV Land Başkanı Larry W. Jones şu ifadeleri kullandı:

''Valerie Bertinelli, Jane Leeves, Wendie Malick, eşsiz Betty White ile birlikte uygulayıcı yapımcılarımız Suzanne Martin, Todd Milliner, Sean Hayes; olağanüstü yazar kadromuz, prodüksiyon ekibi ve tüm teknik ekiple birlikte çalışmak bizler için bir onur oldu.

Geride kalan beş yıl boyunca tüm ekip tutku ve yeteneklerini her hafta sete taşıdılar.

Dizimizi kutlamaya ve harika bir final için bekleyiş halinde olmaya devam edeceğiz.''[reklam]

BETTY WHITE VE DİĞERLERİ...

Başrollerinde Wendie Malick (Victoria Chase), Valerie Bartinelli (Melanie Hope Moretti), Jane Leevs (Joy Scroggs) ve Betty White'ın (Elka Ostrovsky) olduğu dizi yayın hayatına 16 Haziran 2010 yılında başlamıştı.

Dizi, ayrıca TV Land'in ilk orijinal senaryoya sahip dizisi olup, kanalın son 14 yıldır en yüksek reyting oranlarına sahip yapımı olmayı başardı.

 

FİNAL SEZONU YİNE UZUN

Hot in Cleveland'ın altıncı sezonu bir yandan sürüyor. 05 Kasım'da 'Comfort and Joy' isimli bölümle sezon prömiyerini gerçekleştiren dizinin final sezonu 24 bölümden oluaşacak.

 

SEZON SÜRÜYOR

The Walking Dead'den tanıdığımız Andrew J. West'i de konuk oyuncu kadrosunda gördüğümüz altıncı sezon bölümleri ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizi, 19 Kasım Çarşamba akşamı sezonunun üçüncü bölümü 'Bossy Cups' ile kaldığı yerden devam edecek.

Son olarak kanalın, bünyesindeki dizilerden Kirstie ve Jennifer Falls için iptal kararı aldığını da hatırlatalım.

 

 

'BROADCHURCH' 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin