House of Cards 5. sezon fragmanı yayınladı

House of Cards, beşinci sezonu ile geri dönüyor.

Berfu Özlen
02 Mayıs 2017 - 16:59
Gündem

Netflix'in dizisi House of Cards'ın 5. sezonuna geri sayım başladı. 

Daha önce yayınlanan bir video ile yayın tarihi 30 Mayıs olarak anons edilen dizinin fragmanı da internete düştü.

Tekrar başkanlık savaşı

Yayınlanan fragmanda yeni sezon ile ilgili çok derin ipuçları olmamasına rağmen, önümüzdeki bölümlerin Frank ve başkan yardımcısı olan karısının, yeniden başkanlık savaşında canlarını dişlerine taktığını göreceğiz. İkili Washington Herald'da yayınlanan skandal makalenin etkilerini, halkı manipüle ederek azaltmaya çalışacak.

Amerikan psikolojisi!

Dizinin yapımcıları Gibson ve Pugliese, yeni sezon ile alakalı Entertainment Weekly'e konuştu. Gibson, yeni sezonu "Amerikan psikolojisinin bir yansıması" olarak tarif ederken, Pugliese, 5. sezonun bir savaş olacağını belirtti.

House of Cards 5. sezonunun tüm bölümleriyle Türkiye’de ilk kez Digiturk’te yayınlanacak. 31 Mayıs’ta yeni sezonun tüm bölümlerini beIN Connect’te izleyebileceksiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin