House of Cards'ın ünlü 3 karakterinin Spotify çalma listeleri!

Son dönemin takip edilen dizisi House of Cards’ın ünlü koşu sahnelerinde Frank ve Claire Underwood’un hangi müzikleri dinlediklerini hiç merak ettiniz mi? Spotify’ın size bir cevabı var.

Ertan Hekimler
01 Haziran 2017 - 20:55
Yeni Bölüm

House of Cards dizisinin merakla beklenen 5’inci sezonunun ilk bölümü Türkiye’de 31 Mayıs tarihinde yayınlandı. Dizinin yeni sezonu dün akşam itibariyle başlamışken, Frank & Claire Underwood çifti Spotify üzerinden kendi koşu çalma listelerini çoktan oluşturdu bile. Frank Underwood’un koşu çalma listesine buradan, Claire Underwood’un çalma listesine ise buradan ulaşabilirsiniz.

Eğer Frank Underwood’un yardımcısı Doug Stamper’ın neler yaptığını merak ediyorsanız, Stamper’ın karanlık ve sürekli bir şeyler planlayan aklının içinde neler olduğuna dair sizlere ipucu verecek, bizzat kendisinin hazırladığı Pazar Öğleden Sonra başlıklı çalma listesine de buradan ulaşabilirsiniz.

Ozzy Osbourne, Iron Maiden ya da Queen gibi bazı sanatçılar, Frank’in acımasızlığını ve hırsını pekiştiriyor olabilir mi? Ya da Claire’in keskin ve iradeli kişiliği Beyoncé, Tina Turner ve The Rolling Stones gibi sanatçılardan nasıl ilham alıyordur?

House of Cards 5. Sezon Fragmanı

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin