House'un yaratıcısının yeni dizisi The Good Doctor'un kadrosu genişliyor

Bir döneme damga vuran House M.D. dizisinin yaratıcısı David Shore ve Hawaii Five-0 yıldızlarından Daniel Dae Kim ikilisinin kolları sıvadığı yeni medikal drama The Good Doctor'ın oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Volkan Küçükel
09 Mart 2017 - 17:38
Gündem

Bir döneme damga vuran House M.D. dizisinin yaratıcısı David Shore ve Hawaii Five-0 yıldızlarından Daniel Dae Kim ikilisinin kolları sıvadığı yeni medikal drama "The Good Doctor"ın oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

THE GOOD DOCTOR OYUNCU KADROSU

CSI: NY'ın eski oyuncularından Hill Harper ve Irene Keng (Grey's Anatomy) dizinin pilot bölüm kadrosuna katılan en yeni isimler oldular.

GÜNEY KORE MENŞELİ HİKAYE

Bir Güney Kore dizisi olan Good Doctor'ın hikaesinden esinlenerek Amerikan televizyonları için hazırlanan dizinin hikayesi, prestiji yüksek bir hastane olan San Jose St. Bonaventure Hospital'da pediatrik cerrahi bölümünde göreve başlayan otizmli, genç ve parlak bir cerrah olan Dr. Shaun Murphy (Freddie Highmore) karakteri üzerine odaklanıyor.

Freddie Highmore (Bates Motel), Chuku Modu (Game of Thrones), Nicholas Gonzalez (Dr. Neil Melendez) ve Antonia Thomas (Claire Browne) gibi isimlerin ardından kadroya katılan yeni isimlerin hikayedeki rollerine bakalım:

17-03/09/hill-harper.jpg

HARPER VE KENG'İN ROLLERİ

Hill Harper dizide San Jose St. Bonaventure Hospital'da görevli Dr. Horace Andrews ve Irene Keng is Dr. Elle McLean karakterlerine hayat verecek.

Özellikle CSI: NY dizisindeki uzun süreli Sheldon Hawkes rolüyle bilinen aktör Hill Harper'ı ayrıca Homeland (Rob Emmons), Limitless (Spellman Boyle) ve Covert Affairs (Calder Michaels) gibi dizilerde de izledik. Bir yandan film projelerine de devam eden Hill'i yakın bir zamanda Brenton Thwaites ve David Strathairn ile bİrlikte kamera karşısına geçtiği An Interview With God filminde de göreceğiz.

17-03/09/irene-keng.jpeg

Harry's Law'daki Chunhua Lao karakteriyle hatırlayabileceğimiz Irene Keng ise bir başka hastane dizisi Grey's Anatomy (Dr. Audrey Shaw) ve CSI: Crime Scene Investigation (Nora Wong) gibi dizilerde de kısa süreli rollerle kamera karşısına geçmişti.

Pilot bölümünü Seth Gordon'un yöneteceği The Good Doctor'da David Shore ve Erin Gunn ikilisi yürütücü yapımcı olarak iş başında olacak isimler.

"David Shore - House M.D." fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin