'How I Met Your Father' yolda!

CBS'ten yeni bir dizi projesi yolda!

resim yok
31 Ekim 2013 - 17:03
Magazin

CBS'ten yeni bir dizi projesi yolda!

İşte detaylar:

CBS kanalının uzun soluklu hit komedisi ' How I Met Your Mother'da sona yaklaşıyoruz.

Kanaldan son gelen haberler ise ilginç!

 

Aslında buna benzer haberler son dönemde zaman zaman gündeme gelmeteydi.

 

HOW I MET YOUR FATHER

Deadline'ın haberine göre kanal şu sıralar "How I Met Your Father" isimli bir spin-off dizi projesi üzerinde planlama yapıyor ve How I Met Your Mother'ın yapımcısı 20th Century Fox TV yetkilileri ile görüşmeler gerçekleştiriyor.

 

YARATICI EKİP

Carter Bays, Craig Thomas ve Up All Night'tan Emily Spivey üçlüsü senaryo üzerinde geliştirme çalışmalarına başlamış durumda.

 

PROJENİN DETAYLARI

How I Met Your Father'da;

* New York'ta yaşayan bir arkadaş topluluğu üzerine yoğunlaşılacak.

 

* Topluluktaki bir kadın karakterin müstakbel kocasıyla tanışması işlenecek.

* How I Met Your Mother'la ortak noktası MacLaren's Barı olacak

* Proje onay alırsa HIMYM'ın final bölümünde bu yeni dizinin karakterleriyle tanışacağız.

 

HOW I MET YOUR MOTHER

ABD'de yayın yapan CBS kanalında 19 Eylül 2005'ten beri yayınlanmakta olan, yaratıcılığı ve yapımcılığını Carter Bays ve Craig Thomas'ın üstlendiği, durum komedisi türünde bir televizyon dizisidir.[reklam]

HİKAYESİ

Dizi, 2030 yılında, Ted Mosby'nin çocuklarına anneleri (kendi eşi) ile nasıl tanıştığını anlatmasıyla başlar. Bob Saget'in seslendirmesiyle asıl karakteri Ted "Size annenizle nasıl tanıştığımı anlatacağım." der ve dizi 2005 yılına döner. Bays ve Thomas dizideki arkadaşlığı kendi arkadaşlıklarından yola çıkarak yazmışlardır. Buna göre Ted karakterinde daha çok Bays öne çıkarken Marshall ve Lily karakterleri ise Thomas ve eşinden esinlenilmiştir.

"Haydi arkadaşlarımız ve New York'ta yaptığımız aptalca şeyler hakkında yazalım." fikri, Bays ve Thomas'ın How I Met Your Mother'ı oluştururkenki düşünceleriydi. İkili karakterleri yaratırken kendi arkadaşlıklarından esinlendiler: Bays esnetilerek Ted, Thomas ve eşi esnetilerek ise Marshall ve Lily yaratıldı. Thomas'ın eşi Rebecca, kendinden ilham alınarak yaratılacak bir karakter konusunda gönülsüzdü, sadece bir şartla izin verecekti: Kendisini Alyson Hannigan'ın canlandırmasını istiyordu. Şanslarına, Hannigan o sıralar boştu ve o da komedi dizilerinde daha fazla yer almak istiyordu.

Dizinin setlerinden biri olan "MacLaren's", Bays ve Thomas'ın ikisinin de sevdikleri ve dizide yer almasını istedikleri, New York'taki "McGee's" adlı bir bardan esinlenerek yaratılmıştır. Barın adını ise barın çalışanlarından birine de adını veren, Bays'in yardımcısı Carl MacLaren vermiştir

 

 

THE WALKING DEAD' 5. SEZON ONAYI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin