How I Met Your Father'ın yeri CBS'de garanti değil

How I Met Your Mother spin-off'u için henüz nihai karar verilmedi.

Berfu Özlen
10 Ocak 2017 - 13:11
İptal - Onay

2005 yılında CBS bizi Ted Mosby ve New York'lı arkadaşlarıyla tanıştırdı. How I Met Your Mother 2014'deki final sezonuna dek en çok izlenen yapımlardan oldu. 

Çetrefilli bir süreç

Final sezonunda kanal "How I Met Your Dad" isimli bir proje için pilot bölüm sipariş etti. Proje benzer bir konuyu tamamen farklı karakterler ile anlatacaktı. Ancak şaşırtıcı bir şekilde CBS bu projeden vazgeçti. Yeniden düzenleme isteyen kanal daha sonra yapımcı şirket 20th Century Fox ile fikir ayrılığına düştü ve proje rafa kalktı. Daha sonra, geçtiğimiz Aralık ayında başka bir yazar takımı tarafından How I Met Your Father'ın pilot bölümü yazıldığı açıklandı. 

Deadline'ın haberine göre CBS'in yeni projeye ev sahipliği yapıp yapmayacağı belli değil. This Is Us'ın yapımcıları Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger tarafından yazılan senaryo henüz stüdyo tarafından onay almadı. CBS Entertainment başkanı Glenn Geller konu hakkında "Henüz bir şey görmedik" dedi ve ekledi "Bittiği zaman okumak için sabırsızlanıyorum. Bizim için potansiyel bir proje olabilir".

Dizinin olası konusu

Deadline'a göre How I Met Your Father, orjinal dizi ile paralel bir konuyu ele alacak. Ancak bu sefer adından da anlaşılabileceği gibi, kadın merkezli bir bakış açısı hakim olacak. Her ne kadar henüz bir şey belli olmasa da, Aptaker ve Berger ile projenin emin ellerde olduğunu söyleyebiliriz. This Is Us, Eylül'deki prömiyeri ile büyük bir başarı kazanmış ve daha ilk sezonunun ortalarındayken ödül almaya başlamıştı.

Zorlu bir yapım

Elbette yaratım aşamasını geçtikten sonra dahi projeyi zorlu bir süreç bekliyor. How I Met Your Mother'ın son bölümü neredeyse 3 sene önce ekranlara geldi ve dizinin hayranları tarafından negatif geri dönüşler aldı. How I Met Your Father ise hali hazırda beğenilmeme riski taşıyor. 

Dizi ile ilgili haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin