Howards End dizisi ilk bölümüyle reytinglerde ses getirdi!

BBC'nin yeni mini dizisi Howards End ekran macerasına iyi izlenme oranlarıyla başladı.

Volkan Küçükel
14 Kasım 2017 - 00:00
Reyting

E. M. Forster'ın kaleme aldığı Howards End romanına dayalı olarak hazırlanan BBC'nin aynı isimdeki mini dizisi geçtiğimiz gün ekran macerasına başladı.

Yakın dönemde Agent Carter, Conviction gibi ekran ömrü kısa süren dizilerde karşımıza çıkan aktris Hayley Atwell'ı yeniden karşımıza çıkaran Howards End, Pazar akşamı BBC One'daki prömiyeriyle dikkat çekici izlenme oranlarına ulaştı.

HOWARDS END REYTİNGLERİ

Dizi, açılış bölümüyle BBC One'ın bu sene ekranlara getirmeye başladığı yeni diziler içinde zirveye kuruldu.

Hikayesi 1900'lü senelerin İngiltere'sinde geçen ve dönemin sosyal-sınıfsal ayrımlarını üç aile üzerinden izleyicilere aktarmaya çalışan dizi BBC One ekranlarında ilk bölümüyle 6.8 milyon izleyiciyi ekran başına çekmeyi bildi.

17-11/14/howards-end-1510610611.jpg

Kanalın ortalamasının 5 milyon civarlarında olduğu düşünülürse Howards End'in başarısı daha iyi anlaşılabilir.

Bu sene ekranlara gelen diğer BBC dizilerinden JK Rowling romanına dayanarak Cinemax ortak yapımcılığında hazırlanan Strike 5.5 milyon izleyiciyle ekran macerasına başlarken, Nazi temalı SS-GB ise Şubat ayında 6.1 milyon izleyici ile yayın hayatına başlamıştı.

Bu rakamlar diziyi Call The Midwife, Sherlock ve Line of Duty gibi yüksek reytinge sahip dizilerin ardından BBC'nin en çok izlenen dizileri arasına sokmuş durumda.

Oscar adayı senarist Kenneth Lonergan'ın (Manchester by the Sea) senaryosunu kaleme aldığı Howards End dört bölüm sürecek. Howards End'in Amerika'daki yayıncısı Starz, 2018'in başlarında diziyi izleyicileriyle buluşturacak.

"Howards End" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin