Hugh Grant dizisi A Very English Scandal'ın detayları belli oluyor!

Romantik komedi filmleriyle özdeşleşmiş ünlü aktör Hugh Grant'i televizyon ekranlarına döndüren BBC One dizisi "A Very English Scandal"ın oyuncu kadrosuna Ben Whishaw da katıldı.

Volkan Küçükel
25 Ağustos 2017 - 16:52
Gündem

Romantik komedi filmleriyle özdeşleşmiş ünlü aktör Hugh Grant'i televizyon ekranlarına döndüren BBC One dizisi "A Very English Scandal"ın oyuncu kadrosuna Ben Whishaw da katıldı.

3 BÖLÜMLÜK MİNİ DİZİ "A VERY ENGLİSH SCANDAL"

İngiliz gazeteci John Preston'un A Very English Scandal isimli kitabına dayalı olarak Russell T Davies'in (Doctor Who, Cucumber, Banana) senaryosunu kaleme aldığı üç bölümlük mini diziye Whishaw'ın katılımı Edinburgh Uluslararası Televizyon Festivali'nde Davies tarafından duyuruldu.

Daha önceden duyurulduğu üzere Hugh Grant dizide komplo ve adam öldürmeye azmettirme suçlarından hakim karşısına çıkan ilk İngiliz politikacı ünvanına sahip Jeremy Thorpe karakterine hayat verecek.

17-08/25/hugh-grant-dizi.jpg

Gözden düşmüş bir politikacı olan Thorpe, eski sevgilisi Norman Scott'ı öldürmek için komplo kurmaktan yargılanmıştı. Thorpe yargılama sonrasında beraat etmiş olsa da siyasi kariyerine son vermek durumunda kalmıştı.

WHISHAW'IN ROLÜNÜN DETAYLARI

Oyuncu kadrosunun yeni ismi Ben Whishaw'ı ise Thorpe'un eski sevgilisi Norman Scott karakterini canlandırırken izleyeceğiz.

Davies, Whishaw'ın oyuncu kadrosuna katılmasıyla ilgili "Ben ile çalışmak bir rüyanın gerçek olması anlamına geliyor. İngiltere'nin en iyi aktörlerinden biri, tarihin en büyüleyici erkeklerinden birini canlandıracak" ifadelerini kullandı.

James Bond filmlerinde izlediğimiz aktör ile BBC'nin yolu böylelikle BAFTA ödüllü ve Altın Küre adayı London Spy dizisinin ardından bir kez daha kesişmiş oldu. 37 yaşındaki aktörü London Spy'da Danny karakteriyle izlemiştik. Ağırlıklı olarak sinema filmlerinde izlediğimiz Whishaw'ı geçmiş dönemde The Hour (Freddie Lyon) ve Criminal Justice (Ben Coulter) gibi dizilerde de izlemiştik.

17-08/25/ben-whishaw.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Gerçek bir olayı bizlere sunacak ve Hugh Grant'i 1990'lı yılların başlarının ardından bir kez daha İngiliz televizyonuna döndüren dizinin yönetmen koltuğunda ise Stephen Fears (The Queen) oturuyor.

A Very English Scandal'ın yürütücü yapımcı kadrosunda Treadwell-Collins, Broadbent ve Czernin ile BBC'den Lucy Richer yer alıyor.

17-08/25/a-very-english-scandal.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin